Kokošnjak za kokoši POLLY DUPLEX 4XL

Šifra: BR-0346
Nagradne točke: 46

1,542.60€ 1,264.43€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 1,542.60€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Kokošnjak za kokoši POLLY DUPLEX 4XL

Kokošnjak za vzrejo 15-20 kokoši dimenzij 195x120x142 cm. To je zelo praktičen dvignjen kokošnjak, ki je opremljen s štirimi gredami in štirimi zunanjimi gnezdi za nesnice. Kokošnjak je izdelan iz visokokakovostnega HPL laminata, ki je res močan, gladek, enostaven za vzdrževanje in zelo odporen na napade raznih parazitov , predvsem čmrljev .

Dimenzije kokošnjaka

Zunanje mere celotnega kokošnjaka, vključno z dvignjenimi nogami, so 195x120x142 cm . Notranjost kokošnjaka je zelo prostorna in tako zagotavlja udobje za do 20 klasičnih kokoši nesnic. Notranje dimenzije kokošnjaka so 118x110x95 cm.

Oprema za kokošnjake

Kokošnjak je opremljen s štirimi gredami za nočni počitek kokoši . Kokošnjaku pripadajo tudi štiri zunanja gnezda , v katerih bodo imele kokoši dovolj prostora in miru za nesenje jajc. Hkrati bo pridobivanje jajc zelo preprosto , saj je za njihovo pobiranje potrebno le dvigniti streho gnezd za odlaganje. Zahvaljujoč dejstvu, da je kurnik dvignjen na noge 50 cm od tal , zagotavlja kokošim zaščito pred soncem ali dežjem tudi čez dan. Ta prostor pod kokošnjakom je idealen za postavitev napajalnikov in krmilnic. Kokoši imajo podnevi udoben dostop do kokošnika po lestvi. V paketu so varnostna vrata znamke ChickenGuard , na katera lahko preprosto povežete avtomatsko odpiranje kokošnjaka, če vas to zanima. Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka ni vključeno v paket!

Kokošnjak za kokoši POLLY DUPLEX

Vzdrževanje in čiščenje kokošnjaka

Kokošnjak iz edinstvenega materiala ne zahteva skoraj nobenega vzdrževanja , razen rednega čiščenja. Vendar pa lahko kokošnjak očistite v hipu, zahvaljujoč vratcem na zadnji strani kokošnjaka . Po potrebi lahko kokošnjak enostavno razstavite in ga operete, očistite in razkužite s poljubnim čistilnim sredstvom. Ker je material kokošnjaka gladek in ga je zelo enostavno čistiti, je ta kokošnjak zelo odporen na napade raznih zajedavcev , pršic, predvsem čmrljev, ki jih pogosto najdemo v navadnih lesenih kokošnjakih.

POLLY_DUPLEX_4XL

Značilnosti materiala za kokošnjak

Kokošnjak je izdelan iz večslojnega HPL laminata , katerega edinstvene lastnosti vam bodo všeč. Kokošnjaki iz izjemno trpežnega HPL laminata izpolnjujejo izjemne zahteve glede obremenitve in vzdržljivosti. Ta poseben material zagotavlja odlično toplotno odpornost tako poleti kot pozimi. Naravno izoliran kokošnjak je tako odporen na sonce, dež, sneg, led in veter . Kokošnjak ne vpija vonjav in vlage , zato praktično ne potrebuje vzdrževanja, razen rednega čiščenja, ki je zelo enostavno. Ta kokošnjak tehta približno 98 kg, zato je zelo vzdržljiv in stabilen tudi v zelo močnem vetru. Vendar pa je kokošnjak zaradi patentiranega sistema zaklepanja enostavno sestaviti in razstaviti brez orodja, tako da ga po potrebi ne bo problem premakniti. Kokošnjak ima privlačen dizajn in inovativen barvni dizajn, ki se popolnoma prilega vsakemu vrtu. Kokošnjak je dobro prezračen zahvaljujoč režam, ki omogočajo optimalno kroženje zraka . Sam material ni podvržen gnitju in zaradi njegove izjemne trdnosti boste zagotovo kupili kvaliteten izdelek, ki vam bo v veselje dolga leta.


Dimenzije paketa 135x110x80 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.