Hiška za race DUCKY S

Šifra: BR-0355
Nagradne točke: 5

158.76€ 130.13€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 158.76€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Hiška za race DUCKY S

Hiša za race dimenzij 60x46x44 cm . To je zelo udobna račja hišica, ki ima odpirajočo streho za enostavno čiščenje. Hiška za race iz visoko odpornega HPL laminata zagotavlja odlične toplotne in higienske lastnosti.

Raca DUCKY S

Dimenzije

Zunanje mere celotne račje hišice so 60x46x44 cm . Notranji prostori račje hiške so 48x32 cm.

Vzdrževanje in čiščenje račje hiške

Hiška iz unikatnega materiala ne zahteva skoraj nobenega vzdrževanja , razen rednega čiščenja. Vendar pa lahko račjo hišo očistite v hipu, zahvaljujoč strehi, ki se odpira. Hiško po potrebi enostavno razstavite in jo operete, očistite in razkužite s poljubnim čistilom. Ker je material hiške za race gladek in zelo enostaven za čiščenje, je ta hišica za race zelo odporna na napad različnih parazitov.

Čiščenje in vzdrževanje rac


Lastnosti materiala hiške

Hiška je izdelana iz večslojnega HPL laminata , katerega edinstvene lastnosti vam bodo všeč. Hiške iz izjemno trpežnega HPL laminata izpolnjujejo izjemne zahteve glede obremenitve in vzdržljivosti. Ta poseben material zagotavlja odlično toplotno odpornost tako poleti kot pozimi. Naravno izolirana hišica za race je tako odporna na sonce, dež, sneg, led in veter . Hiška ne vpija vonjav in vlage , zato ne potrebuje praktično nobenega vzdrževanja, razen rednega čiščenja, ki je zelo enostavno. Ta hišica za race tehta približno 10 kg, zato je zelo trpežna in stabilna tudi v vetru. Vendar pa je hiško za race mogoče preprosto sestaviti in razstaviti brez orodja, zahvaljujoč patentiranemu sistemu montiranja. Hiša ima privlačno obliko in inovativno barvno zasnovo, ki se odlično prilega vsakemu vrtu. Sam material ni podvržen gnitju, izjemno močan , zato boste zagotovo kupili kakovosten izdelek, ki bo trajal več let.

Dimenzije paketa 60x50x8 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.