Kokošnjak za kokoši POLLY CHALET 2XL

Šifra: BR-0446
Nagradne točke: 26

862.02€ 706.57€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 862.02€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Kokošnjak za kokoši POLLY CHALET 2XL

Kokošnjak za vzrejo 10-15 kokoši z dimenzijami 124x141x100 cm . To je popoln kokošnjak, ki je opremljen s tremi gredami , dvemi zunanjimi gnezdi za nesnicame in streho na tečajih . Kokošnjak je izdelan iz visokokakovostnega HPL laminata, ki je res močan, gladek, enostaven za vzdrževanje in zelo odporen na napade različnih zajedavcev , predvsem čmrljev .


Dimenzije kokošnjaka

Zunanje mere celotnega kokošnjaka so 124x141x100 cm. Notranje dimenzije kokošnjaka so 105x92,5 cm , tako da kokošnjak zagotavlja udobje za do 15 klasičnih kokoši nesnic.


Oprema za kokošnjake

Kokošnjak je opremljen s tremi gredami za nočni počitek kokoši . Kokošnjaku pripadata tudi dve zunanji gnezdi , v katerih bodo imele kokoši dovolj prostora in miru za nesenje jajc. Hkrati bo pridobivanje jajc zelo preprosto , saj je za njihovo pobiranje potrebno le dvigniti streho gnezd za odlaganje. V paketu so varnostna vrata znamke ChickenGuard , na katera lahko preprosto povežete avtomatsko odpiranje kokošnjaka, če vas to zanima. Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka ni vključeno v paket!

POLLY_CHALET_2XL


Vzdrževanje in čiščenje kokošnjaka

Kokošnjak iz edinstvenega materiala ne zahteva skoraj nobenega vzdrževanja , razen rednega čiščenja. Vendar pa lahko zahvaljujoč strehi na tečajih kokošnjak očistite v hipu. Po potrebi lahko kokošnjak enostavno razstavite in ga operete, očistite in razkužite s poljubnim čistilnim sredstvom. Ker je material kokošnjaka gladek in ga je zelo enostavno čistiti, je ta kokošnjak zelo odporen na napade raznih zajedavcev , pršic, predvsem čmrljev, ki jih pogosto najdemo v navadnih lesenih kokošnjakih.

Značilnosti materiala za kokošnjak

Kokošnjak je izdelan iz večslojnega HPL laminata , katerega edinstvene lastnosti vam bodo všeč. Kokošnjaki iz izjemno trpežnega HPL laminata izpolnjujejo izjemne zahteve glede obremenitve in vzdržljivosti. Ta poseben material zagotavlja odlično toplotno odpornost tako poleti kot pozimi. Naravno izoliran kokošnjak je tako odporen na sonce, dež, sneg, led in veter . Kokošnjak ne vpija vonjav in vlage , zato praktično ne potrebuje vzdrževanja, razen rednega čiščenja, ki je zelo enostavno. Ta kurnik tehta približno 46 kg, zato je zelo vzdržljiv in stabilen tudi v zelo močnem vetru. Vendar pa je kokošnjak zaradi patentiranega sistema zaklepanja enostavno sestaviti in razstaviti brez orodja, tako da ga po potrebi ne bo problem premakniti. Kokošnjak ima privlačen dizajn in inovativen barvni dizajn, ki se popolnoma prilega vsakemu vrtu. Kokošnjak je dobro prezračen zahvaljujoč režam, ki omogočajo optimalno kroženje zraka . Sam material ni podvržen gnitju in zaradi njegove izjemne trdnosti boste zagotovo kupili kvaliteten izdelek, ki vam bo v veselje dolga leta.


Dimenzije paketa 100x120x8 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.