Generator električne ograje fencee energy DUO ED150

Šifra: FE-1315
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 11

362.93€ 297.48€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 362.93€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Brezplačna poštnina
Zmogljiv kombinirani generator električne ograje fencee energy DUO ED150 je posebej zasnovan za ograje dolžine do 120 km in posebej močno obremenjene z vegetacijo, kjer je potrebno zagotoviti maksimalno učinkovitost in zanesljivost.
Zaradi svoje moči do 15 J lahko zagotovi zadostno napetost tudi v ograjah, poraslih s travo. Integriran mikroprocesor nadzoruje celotno delovanje in zagotavlja optimalno delovanje generatorja.
Napajanje je možno z adapterjem iz električnega omrežja (230 V) ali iz navadne baterije (12 V), ki se lahko uporablja tudi kot rezervni vir.
Velik grafični zaslon z gumbi za upravljanje jasno obvešča o pomembnih vrednostih na ohišju.
Generator je namenjen vsem živalim, primeren pa je tudi za mlade živali, npr. Na izhodu generatorja je črna ozemljitvena sponka, rdeča sponka za priklop ohišja in rumena sponka za priklop ohišja s trajno zmanjšano energijo. Ta rumena sponka se uporablja za priklop na ograde, v katerih se bodo gibale mlajše in manjše živali (žrebeta, teleta), tako da dobijo le šibkejši, približno polovični impulz. Posebej se priklopi tudi na spodnjo žico večjih ograj, kjer se predvideva rast vegetacije, vendar je ta izhod tehnološko zaščiten proti izgubam, ni takega uhajanja napetosti v zemljo kot pri običajnem priklopu in moč generator ni zmanjšan. Druge žice, povezane z rdečim priključkom, se napajajo ločeno in s polno napetostjo.
Del paketa:

fencee energy DUO ED150 generator
ozemljitveni kabel 150 cm (oko-oko)
priključni kabel 100 cm (oko-srce)
baterijski kabel energije
opozorilna tabla za ograjo
Navodila za uporabo

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.