Komplet elektroograje z mrežo - zaščita pred volkom, risom - DUO RF vir s krmilnikom - mreža 50 m

Šifra: FE-8092
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 15

508.12€ 416.49€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 508.12€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Brezplačna poštnina
Električna ograja za nujne primere za rejce ovac in koz. Vsebuje vse potrebno za zavarovanje vaših pašnikov in živali pred napadom volka ali risa.
Že nekaj časa so tudi pri nas vse pogostejši primeri, ko se lačen volk loti živine, največkrat ovac. Preprečite škodo na svojih živalih in zaščitite svoje živali pred napadom volka s kompletom z mobilnim električnim omrežjem. Z mrežo lahko svojo živino enostavno ločite na kateremkoli terenu. Z uporabo električnega mobilnega omrežja lahko zelo enostavno in hitro zgradite učinkovito obrambo pred volkovi. Komplet je še posebej primeren za ovce, koze in njihove mladiče. Uporablja se tudi kot zaščita pred divjimi prašiči in gozdnimi živalmi.
Električna mreža s 14 palicami z dvema konicama je primerna možnost v boju proti volkovom in gozdnim živalim. Zahvaljujoč kovinskim nerjavnim konicam je namestitev in kasnejša demontaža zelo enostavna. Mreža, dolga 50 metrov in visoka 90 cm, je idealna za živali, kot so ovce in koze.
V kompletu je kombinirani RF generator fencee power DUO RF PDX50 z daljinskim upravljalnikom in močjo 5 J. Močnejša moč generatorja omogoča uporabo na daljših ograjah s skupno dolžino namestitve do 40 km. Kombinirani generatorji se lahko napajajo s pomočjo adapterja iz omrežja 230 V z navadno baterijo 12 V. To lahko uporabite kot rezervni vir v primeru izpada elektrike. Moderna visokokakovostna in 100% vodoodporna konstrukcija z mikroprocesorsko tehnologijo v notranjosti ponuja zanesljivo rešitev pri gradnji električnih ograj pred napadi volkov. S tem kompletom električne ograje bo obramba pred volkovi enostavna in učinkovita.
Generator lahko upravljate na daljavo s pomočjo aplikacije fencee Cloud iz mobilnega telefona ali spletnega vmesnika.
Daljinski upravljalnik RF generatorja se lahko uporablja za razdaljo 10 km na normalnem terenu in v naseljenih območjih. V težkih razmerah, kot so hriboviti tereni, gost gozd ali žreb, se nadzorni razpon skrajša. Nasprotno, na odprtem prostoru je doseg lahko večji. Za povečanje dosega daljinskega upravljalnika priporočamo vgradnjo zunanje antene, ki bo povečala doseg komunikacije na razdaljo do 30 km.

Z enim daljinskim upravljalnikom lahko upravljate do šest različnih fencee RF generatorjev. Nasprotno pa lahko en generator krmilite z do tremi različnimi krmilniki.

Če želite RF generator upravljati z mobilnim telefonom, tablico ali osebnim računalnikom, je potrebno namestiti centralno krmilno napravo FENCE WiFi GATEWAY GW100, ki vam bo omogočila povezavo generatorja v oblak. S tem dobite celovito rešitev sodobne pametne kmetije, zahvaljujoč kateri lahko opremo upravljate na daljavo, od kjerkoli na svetu. Za prenos signala skrbi Free RF tehnologija (radijska frekvenca). V praksi to pomeni, da ne potrebujete SIM kartice in nimate dodatnih stroškov za delovanje naprave.
V primeru težav z električno ograjo vam ni treba nikamor. Samo pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, izklopite vir na daljavo, odpravite napako in ga ponovno vklopite. Z daljinskim upravljalnikom ne samo nadzorujete ograjo, ampak jo tudi pregledujete, na njegovem zaslonu pa takoj vidite vse pomembne informacije:

Padec napetosti na ograji - na primer pretrgala se je napeljava, na žice je padla veja ali pa je visoka trava.
Izguba signala - lahko pride zaradi odklopa generatorja, poškodbe antene ali drugih razlogov.
Padec napetosti akumulatorja pod 12 V.

Vsebina paketa:

generator fencee power DUO RF PDX50 z daljinskim upravljanjem
1× mreža, višina 90 cm, dolžina 50 m, 14 palic, oranžna barva
1× brusilna palica 75 cm (pocinkana)

V paketu generatorja je vključeno:

1x opozorilna tabela
1x daljinski upravljalnik generatorja
1x napajalnik Fencee DUO 14 V 1,5 m
1× ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1× baterijski ograjni DUO kabel 1,7 m
1x uporabniški priročnik

Ob kompletu električne ograje proti volkovom priporočamo nakup 200 mm DIN letve za enostavno montažo vira na steno.
Teža kompleta: 8,6 kg

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.