Mačji praskalnik BELLA W1 - Črna

Šifra: BELLA_W1
Ocena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradne točke: 3

101.57€ 83.25€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 101.57€

Na zalogi

Mačji praskalnik - Črna blagovne znamke AGROFORTEL for PETS.

Ta mačji praskalnik ponuja več krajev za počitek in možnosti zavetja. Z višino 240-260 cm in kombinacijo več ploščadi in skrivališč je to mačje drevo popolno za gospodinjstva z veliko mačkami. Njegova višina je variabilna, saj lahko zgornji kos prilagodite razmeram v vašem domu, kar vam omogoča, da povečate stabilnost mačjega drevesa tako, da ga vpnete med tla in strop. Toda tudi brez tega osnovna plošča 45 x 60 cm že zagotavlja konstrukciji varno stojalo in zagotavlja, da jo mačke lahko uporabljajo brez tveganja.

Razgledne ploščadi so udobne za uporabo večjim mačkam in jim omogočajo opazovanje okolice, kar jim daje udobje dvignjenega prostora, ki ga obožujejo. Dve prostorni skrivališči in tunel sta lahko dostopna zaradi svojih velikih odprtin in nudita zaščitena zatočišča za sprostitev vaših ljubljenih ljubljenčkov. To mačje drevo je opremljeno tudi z 2 ležiščema, prekritima z izjemno mehko tkanino za maksimalno udobje.

Za zabavo mačk ima to mačje drevo 2 žogi, katerih vibracije spodbujajo mačji lovski nagon. Kombinacija 2, v celoti obloženih s sisalom stebel s premerom 7 cm in tretjega stebla s sisalskim delom ponuja mačkam več kot dovolj možnosti za brušenje krempljev.


Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.