Feedomatic stopničen krmilnik - 8 kg

Šifra: AF08F
Nagradne točke: 1

43.06€ 35.30€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 43.06€

Na zalogi

Pri uporabi Feedomatica je krma dostopna le, ko piščanci stojijo na stojalu. Miši, podgane in ptice ne morejo priti do hrane in zato ne morejo onesnažiti žita. Feedomatic ščiti perutnino pred nevarnimi boleznimi. Podajalnik je stabilen, enostaven za čiščenje in odporen na škropljenje. Na voljo je v 5, 8, 12 ali 20 kg , tako da se za vsako potrebo najde primerna rešitev.

Zakaj je Feedomatic edinstven?

V tradicionalnih krmilnicah je hrana prosto dostopna. Poleg živali, ki jim je hrana namenjena, vzbuja zanimanje tudi škodljivcev. Da bi rešili ta problem, so pred desetletji predstavili prvi vhodni podajalnik. Posoda za žito, do katere lahko dostopate le, ko piščanec stoji na stojalu.

Končno dovršen preizkušen koncept

Feedomatic, oblikovan in izdelan na Nizozemskem, zagotavlja najvišjo kakovost. Temu preverjenemu konceptu smo dodali nekaj zelo zanesljivih pripomočkov. Feedomatic smo izdelali iz kombinacije delov iz pocinkane pločevine in plastike. Plošče so debele 1 mm, zaradi česar je izjemno stabilen. Šivi ali razpoke nimajo možnosti, ker uporabljamo najsodobnejše metalurške stroje. Po letih intenzivne uporabe bo Feedomatic še vedno tako funkcionalen kot ob prvem nakupu.

Sama podajalnica je opremljena s pregradami in prelivnim robom, ki bistveno zmanjšata razlitje. Še ena koristna prednost; zaradi uporabe plastike je podajalnik veliko tišji od konkurentov. Kovina na plastiki povzroči manj hrupa kot kovina na kovini. Stopnica ima velike luknje, tako da blato pada navzdol. Mehanizem , ki nadzoruje dostop, je mogoče nastaviti od 250 gramov do 2 kg (165 funtov). Na ta način je mogoče nastaviti pravilno mejno težo za katero koli vrsto perutnine.

Druga pogosto slišana prednost vhodnih krmilnikov je dejstvo, da lahko shranijo veliko količino hrane. Piščanci lahko zdržijo več dni brez dopolnjevanja.

Zdi se, da je Feedomatic odlična rešitev za ljubitelje živali po vsem svetu, ki raje hranijo svoje živali in ne škodljivcev.

Prostornina: 8 kg
Vrsta: stopnička
Material: pločevina + plastika
Teža: 6 kg
Dimenzije: 45x28x26 cm

NASVET: Da bi kokoši naučili na vhodni krmilnik, ga je treba prvih 10 dni obložiti z opeko, tako da ostane odprt. Poleg tega ne smete hraniti kokoši drugje. In videli boste, da se bodo dekleta brez težav naučila uporabljati step feeder.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.