Dišeča bariera proti divjadi in kunam DR.STÄHLER NEO-ARBIN 500ml

Šifra: BR-0173
Nagradne točke: 1

20.37€ 16.70€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 20.37€

Na zalogi

Dišeča bariera proti divjadi in kunam DR.STÄHLER NEO-ARBIN 500ml

Odganjalec, na bazi vonjav, divjadi in kun v tekoči obliki za nanašanje ( 20 ml/krpo) na nosilec vonjav za razmejitev in zaščito prostora . Preprosta in hitra namestitev s takojšnjim učinkom . Dišeča ograja odganja črno in veliko divjad , pa tudi male živali - predvsem kune, aktivna snov Margosa-Extract.

Bariera proti vonjavam proti divjadi NEO-ARBIN, 500 ml Sl.1


Ciljne živali

Za odganjanje divjih živali - na primer črne divjadi (divji prašiči), pa tudi velike divjadi (jeleni, damjaki, mufloni, srne), pa tudi majhnih, podlasicam podobnih živali (predvsem kune).


Področja uporabe

Sredstvo je primerno za razmejitev zemljišč in zaščito posesti pred divjadjo .


Priprava

Uporabite gumijaste ali mikrotanke rokavice , ko ravnate s sredstvom, da se izognete neposrednemu stiku z repelentom in kožo. V primeru , da snov pride v stik s kožo , je treba mesto stika ustrezno umiti z vodo in milom in nato sprati s čisto vodo.

Pripravite tudi nosilce dišavne snovi , ki jih boste napolnili z repelentom. Kot nosilce se v gospodinjstvih najpogosteje uporabljajo kosi gobic velikosti 5x5x5 cm ali po potrebi, možno pa je uporabiti tudi navadne krpe ali kupiti nosilce, ki so neposredno namenjeni vpijanju repelentov vonjav .

Bariera za vonj proti divjadi NEO-ARBIN, 500ml sl

Nosilci dišav se namestijo na ograjne stebre ali lesene letve => priprava po vaši izbiri.


Aplikacija

Nosite zaščitne rokavice , kot je priporočeno zgoraj. Nato gobo ali krpo (približno 20ml/krpo ) namočite z Neo-Arbinom in jo na višini 0,5 do 1 metra pritrdite na ograjne stebre ali lesene letve, ki jih zapičite v zemljo. Lahko ga pritrdite neposredno na steber ali pa uporabite aluminijaste ali pločevinaste adapterje, na katere so nosilci pritrjeni na palice. Za varno definiranje prostora priporočamo pritrditev nosilcev dišav na razdalji od 3 do največ 6 metrov .


Učinkovitost

Odganjalec divjih živali ima takojšen učinek po nanosu, ki traja do 3 tedne . Odganjalec lahko uporabljamo vse leto , vendar priporočamo izmenično pripravke za odganjanje živali, da se žival ne navadi na dano repelentno snov. Ker ima Neo-Arbin neprijeten vonj tudi za ljudi, priporočamo, da izdelka ne uporabljate v bližini oken, balkonov in pred nanosom obvestite sosede. Sredstva ne nanašajte na žive rastline in se izogibajte zmrzovanju .

Bariera za vonj proti divjadi NEO-ARBIN, 500ml sl.3Dimenzije paketa 10x8x10 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.