Komplet avtomatskega odpiranja in zapiranja kokošnjaka JOSTechnik HK-Bat 34x55 D

Šifra: BR-0370
Ocena: JOSTechnik
Nagradne točke: 7

226.81€ 185.91€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 226.81€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Komplet avtomatskega odpiranja in zapiranja kokošnjaka JOSTechnik HK-Bat 34x55 D

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka z vrati dimenzij 34x55 cm . Je popoln avtomatski sistem za nadzor gibanja vrat s svetlobnim senzorjem , časovnikom in funkcijo odpiranja vrat v sili. Integriran LCD zaslon zagotavlja enostavno nastavitev in spreminjanje časa, če je potrebno. Primerno do temperature -30°C .

Kako deluje samodejno odpiranje kokošnjaka

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka je elektronska naprava , ki s pomočjo motorja zjutraj redno odpira in zvečer varno zapira vrata kokošnjaka. Zahvaljujoč temu avtomatiziranemu sistemu vam ne bo več treba vstajati zgodaj zjutraj in iti odpreti kokošnjaka v vsakem vremenu. Hkrati pa vam ni treba skrbeti, da bo vašo kokoš ponoči napadla lisica ali drug plenilec, če boste pozabili zapreti vrata kurnika. Avtomatsko odpiranje kokošnjaka vam bo tako zagotovilo udobje, brezskrbnost in tudi zaščito kokoši.

JOSTechnik HK-Bat ponuja več praktičnih funkcij:

  • Programabilni časovnik - lahko nastavite točno ob kateri uri naj se vrata kokošnjaka odprejo in ob kateri uri zaprejo.
  • Svetlobni senzor - vrata kokošnjaka se bodo odpirala in zapirala glede na dnevno svetlobo. V nastavitvah lahko nastavite občutljivost svetlobnega senzorja, to funkcijo pa lahko kombinirate tudi s časovnikom. Če nameravate avtomatsko odpiranje kokošnjaka postaviti v notranjost kokošnjaka ali v zelo temen prostor, je možno na enoto priključiti zunanji svetlobni senzor, ki ga odnesete na primernejše mesto.
  • Funkcija ročnega upravljanja - vrata lahko kadarkoli odprete ali zaprete s pritiskom na gumb
  • Funkcija odpiranja vrat v sili - vrata so opremljena s posebno zaščitno funkcijo, ki se odzove na situacijo, če se med zapiranjem vrat pod njimi nahaja žival. Takoj, ko kar koli ovira pot vrat, se motor samodejno ustavi in vrata se takoj znova odprejo . Zapiranje se samodejno ponovi na ta način večkrat, dokler nič ne ovira poti vrat . Ta edinstven sistem zagotavlja absolutno varnost in onemogoča, da bi perutnina kakorkoli poškodovala vrata.

Dimenzije vrat

Dimenzije celotnega zapiralnega sistema vključno z vodili so 37x84 cm . Velikost ločenih vrat je 34x55 cm . Dimenzijsko so ta vrata idealna za večjo perutnino, kot so race in gosi.

dimenzije HK-BAT-GGTehnična zasnova

JOSTechnik HK-Bat 34x55 D je praktičen komplet avtomatskega odpiranja kokošnjakov in vzdržljivih vrat. Ta naprava ima močan motor , ki lahko dvigne vrata, težka do 2 kg . Naprava je opremljena s trpežnim ohišjem , ki zagotavlja zaščito v vremenskih razmerah. Vse potrebne informacije o nastavitvah so jasno prikazane na LCD zaslonu. LCD-zaslon bo po obdobju nedejavnosti prešel v "način mirovanja", da se podaljša življenjska doba zaslona. Napravo lahko znova "prebudite" s pritiskom na kateri koli gumb.

Način napajanja 

Napravo napajajo 4xAA baterije ali direktno iz omrežja preko 6V adapterja. Baterija in adapter sta priložena v paketu. Življenjska doba teh baterij je do 1 leta . Indikator je prikazan neposredno na zaslonu, zahvaljujoč kateremu lahko enostavno preverite stanje napolnjenosti baterij . Po zamenjavi je življenjska doba odvisna od kakovosti baterije. Ne uporabljajte 9V baterij, saj lahko poškodujejo napravo!

Poganja JOSTechnik

Namestitev

Avtomatsko odpiranje kokošnjaka je zasnovano tako, da je njegova montaža in nastavitev kar se da preprostaAvtomatsko odpiranje kokošnjaka preprosto pritrdite na zunanjost svojega kokošnjaka s pomočjo priloženih dodatkov, priključite kabel na vrata , nastavite časovnik ali svetlobni senzor. Za natančna navodila za namestitev in nastavitev glejte spodaj.


Dimenzije paketa 39x85x8 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.