Grelna posoda za pse in mačke THERMODOG 3113202 1,8l

Šifra: SE-56865c
Nagradne točke: 2

83.18€ 68.18€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 83.18€

Na zalogi

Grelna posoda za pse in mačke THERMODOG 3113202 1,8l

Ogrevana posoda za pse proti zmrzovanju pitne vode, nerjaveče jeklo, s prostornino 1,8 l, z nedrsečim gumijastim robom, s porabo energije 15 W   in napetost   12 V, napajalni kabel   v zaščitnem pokrovu, razred zaščite pred vodo IP 65

Za koga je primerna grelna posoda?

Ogrevanje   posodo za vodo ali krmo   Jupii   primerno   predvsem   za pse in mačke . Vendar ne gre le za preprečevanje zmrzovanja pitne vode. Varnost   dostop do predgrete vode   za živali v hladnih mesecih   prispeva k dobremu zdravju   in kondicijo živali, predvsem pomembno vpliva na pravilen razvoj mladičev. Uporabite lahko posodo za vodo iz nerjavečega jekla   v poletnih mesecih za uporabo kot tradicionalno vodo ali posodo za hranjenje po odstranitvi električnega napajanja, v hladnejših mesecih pa preprosto   s pomočjo vira energije se spremeni nazaj v ogrevano posodo za vodo .

Dimenzije sklede in material

Ogrevana posoda za vodo ali krmo   ima prostornino 1,7 l . Zgornji zunanji premer sklede je 23 cm, zgornji notranji premer 20,5 cm. Premer podstavka je 31 cm, višina pa 6,5 cm. Skleda je narejena   iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.   Da hišni ljubljenčki ne bi prišli v skledo, ima   gumijast protizdrsni rob na spodnji strani.

THERMODOG 3113202 1,8 l

Napajanje ogrevane posode

Posodo napaja odstranljiv _   12 V adapter   v omrežje   pri 230 V.   Ogrevana skleda ima zelo   nizka poraba energije 15 W , in zahvaljujoč temu   nizka poraba   lahko ga uporabljate v hladni sezoni   uporabljajte neprekinjeno ves dan . Obstaja posoda za vodo   opremljen z varnostnim omejevalnikom temperature STB 50 in tako ohranja temperaturo pitne vode,   ki je za psa   prijetno. Poleg tega ima posoda tudi zaščito pred vodo razreda IP 65. Dolžina napajalnega kabla je 1,55 m in je celoten kabel vstavljen v zaščitni plastični pokrov.

Vzdrževanje in čiščenje posode

Vzdrževanje in čiščenje posode je povsem enostavno. Samo odklopite posodo iz električnega omrežja in nato   operite in očistite z običajnimi detergenti.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.