Grelna plošča za pse, talna TD 230 z izolacijo, 70 x 40 cm

Šifra: SE-20
Nagradne točke: 4

146.02€ 119.69€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 146.02€

Na zalogi

Termoplošče - grelne plošče za živali so namenjene lokalnemu ogrevanju v prostoru, predvsem za ogrevanje postelje živali.


Grelna plošča TD 230 je namenjena predvsem prasitvi svinj. Njegov površinski videz torej bolj ustreza uporabi v hlevu, vendar ne vpliva na njegovo funkcijo. Predstavlja tudi kvaliteten vir toplote za druge živali.


V notranjosti termo plošče TD 230 je vgrajen grelni element Nomaterm prevlečen s poliestrom in ojačan s stekleno podlogo, ki zagotavlja optimalno segrevanje celotne površine plošče.


Proizvajalec teh grelnih plošč ne dobavlja v originalni embalaži.Osnovni tehnični podatki:


  • dolžina napajalnega kabla: 290 cm

  • moč: 50 / 60 W

  • nazivna napetost: 230 V, 50 Hz

  • zaščita: IP 67

  • dimenzije: 70 x 40 cm

  • teža: 4,0 kg

  • luknje za privijanje

  • opremljen s kablom z 230V vtičem

Levo in desno usmeritev grelnih plošč določite tako, da kabelski izhod postavite navzgor v navpični položaj plošče (glejte spodnjo sliko).


Grelne plošče, ki jih ponujamo, so zelo zanesljive z nizko stopnjo okvar in po ugodni ceni na trgu. To je češki izdelek.
Opaziti:


Grelna plošča je prvotno namenjena prasitvi svinj z namenom ogrevanja pujskov. Vzreditelji psov so ugotovili, da je kakovosten vir toplote tudi za pse, mačke, terariste in druge živali.


Plošča je izdelana po tehnologiji dodajanja laminata v obliko, skozi katero pronicata izolacijski vložek in etiketa. Površino krožnika lahko pobarvamo tudi s črno barvo. Naknadno se nepravilnosti zgladijo. Plošče v proizvodnji niso posamično pakirane. Vse to lahko ustvari vtis, da je bila tabla rabljena. Kupce prosimo, da v kolikor se odločijo za nakup grelne plošče, tolerirajo kozmetične napake tega izdelka.


Nikoli ne pokrivajte grelne plošče.


Po potrebi vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri ustrezne termo plošče, kontaktirajte nas po telefonu ali e-pošti.


 


Kako izbrati primerno grelno ploščo?


Prvi korak pri izbiri grelne plošče je vrsta živali, za katero naj bo termo plošča namenjena. Pujski se rodijo z nepopolno razvitim imunskim in termoregulacijskim sistemom. Zato so zanje primerne robustne termoplošče z večjo grelno močjo. Termoplošče za pujske so na voljo v podkategoriji Ogrevanje pujskov .


Grelne plošče za pse so primerne za uporabo v hladni sezoni. Posebne termo plošče za pse imajo manjšo toplotno moč in so zasnovane tako, da psa ne pregrevajo. Postavite jih lahko tako v lopo kot na pokrito teraso. Če razmišljate o nakupu grelne blazine za psa, je možno uporabiti regulator, s katerim enostavno nastavite temperaturo po želji. Priporočamo nastavitev temperature na 30 °C.


Grelne plošče so primerne tudi za kužke . V tem primeru je odvisno od obnašanja mladičkov. Če se mladički oprijemajo robov deske, se deska segreje bolj kot je potrebno. Če se zlepijo na sredini, se plošča segreje manj, kot je potrebno. V tem primeru temperaturo uravnavamo glede na obnašanje mladičkov. Posebne grelne plošče za pse najdete v podkategoriji Grelne plošče za pse.


Naslednji korak pri izbiri je prostor. Pred nakupom izmerite prostor, v katerega boste postavili grelno ploščo. Prepričajte se, da imate v bližini tega območja dostop do elektrike. Druga možnost je, da izmerite razdaljo prostora od vtičnice. Izberite levo ali desno usmerjenost glede na možnosti.Kako namestiti grelno ploščo?


Grelne plošče TD 230 so opremljene z luknjami vzdolž robov termo plošče, ki omogočajo trdno montažo v rešetke ali tla.


Ostale termoplošče izdelujemo brez lukenj, zato jih namestimo na tla lope ali na teraso.Kako regulirati temperaturo termoplošče?


Za uravnavanje temperature termoplošče je mogoče uporabiti vtičnico re

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.