Grelna blazina za posodo za vodo 17,5 CM THERMODOG 3143101 TH150

Šifra: SE-52418d
Nagradne točke: 1

35.59€ 29.17€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 35.59€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Grelna blazina za posodo za vodo THERMODOG 3143101 TH150

Grelna podloga za posodo za vodo , plastična,   ø 17,5 cm , proti zmrzovanju vode,   14 W / 230 V , z omejevalnikom temperature STB 50 ,   kabel 1,5 m , IP X4 .   Če pitna voda vašega ljubljenčka zunaj nenehno zmrzuje, potem imamo za vas odlično rešitev. Plastična podloga pod posodo za vodo   ščiti vodo pred zmrzovanjem   zagotavlja tudi udobno temperaturo hranjenja. Grelna blazina ima zelo nizko porabo energije   in   nizka poraba.   Za posodo z vodo je priložena plastična podloga   opremljen z varnostnim omejevalnikom temperature STB 50   in zaščito pred brizganjem vode razreda IP X4.   Tako ga lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih kot na prostem   in zunanjih prostorov.   Blazinica je   iz zelo močne in vzdržljive plastike.

Za koga je grelna blazina primerna?

Grelna blazina je   primerna za posode za pse in mačke proti zmrzovanju pitne vode . Vendar ne gre le za preprečevanje zmrzovanja pitne vode. Varnost   dostop do predgrete vode   za živali v hladnih mesecih   prispeva k dobremu zdravju   in kondicijo živali, predvsem pomembno vpliva na pravilen razvoj mladičev.


Dimenzije in material podloge

Grelna podloga za posodo za vodo ima   premer 17,5 cm . Je narejen   iz zelo trpežne plastike , ki je   ogrevan z integrirano grelno folijo . (Skleda ni vključena v paketu).

THERMODOG TH


Napajalnik grelne blazine

Grelna blazina   se napaja neposredno iz električnega omrežja   pri 230 V,   dolžina napajalnega kabla je 1,5 m.Ogrevana blazina ima zelo   nizka poraba energije 14 W , in zahvaljujoč temu   nizka poraba   lahko ga uporabljate v hladni sezoni   uporabljajte neprekinjeno ves dan . Za posodo z vodo je priložena plastična podloga   opremljen z varnostnim omejevalnikom temperature STB 50   in zagotavlja   izolacija za boljše odvajanje toplote navzgor. Poleg tega ima podloga tudi zaščito pred brizgami razreda IP X4.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.