Brinsea TLC-40 Advance

Šifra: BR_HD4011A
Ocena: Brinsea
Nagradne točke: 19

634.75€ 520.29€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 634.75€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Večnamenska enota za intenzivno nego ali enoto za manjšo živinorejo , ki zagotavlja toploto in izolacijo, potrebno za kritično oskrbo različnih mladih, bolnih, poškodovanih ali šibkih živali in ptic. TLC-40 Advance zasnovan za reševanje in vzrejo malih sesalcev ali ptic ali za intenzivno nego mladih. Psarna je enako primerna za reševanje prostoživečih živali ali za rejce hišnih ljubljenčkov, kjer sta ključni prednosti prenosljivost in enostavno čiščenje.

Iščete psarno, primerno za papige? Oglejte si naše psarne: TLC-40 Eco, TLC-30 Advance, TLC-50 Eco in TLC-50 Advance.

TLC-40 Advance je prenosen: ima vgrajen ročaj in ga je mogoče zložiti. Deluje varno pri 12 V in se lahko napaja iz električnega omrežja preko adapterja (priložen) ali iz avtomobilskega vžigalnika (adapter je na voljo posebej, številka dela: BR_15.45).

Prozorna vrata so izdelana iz trdnega polikarbonata, odpornega na UV žarke, ki se lahko zaprejo in pritrdijo z eno roko.

Digitalni nadzorni sistem na TLC-40 Advance prikazuje temperaturo na digitalnem zaslonu v °C ali °F in vključuje dvojne nastavljive alarme, ki opozarjajo na temperaturne spremembe znotraj in zunaj praga, ki ga je nastavil uporabnik. Temperaturno stabilnost vzdržuje ventilator, ki deluje pri nizki hitrosti, da zmanjša hrup in motnje. Nastavljiva prezračevalna luknja omogoča obsežno zračenje v toplih prostorih ali pri nizko nastavljenih temperaturah, kar je pomembno za večje živali.

Enota je tudi zložljiva - noge ene enote se nahajajo na vrhu enote pod njo.

Čiščenje TLC-40 je preprosto: krilna vrata so dvignjena, delovni deli pa se preprosto odpnejo in podaljšajo – orodje ni potrebno – spodnji del ostane prazen za globinsko čiščenje.

Zaščiten z protimikrobnimi dodatki Biomaster – za zmanjšanje tveganja okužbe Brinsea vključuje Biomaster med proizvodnjo protimikrobne zaščite TLC-40. Biomaster Protection je del same plastike, ki preprečuje rast škodljivih bakterij in tako pomaga zagotoviti optimalno okolje za mlade. Dokazljivo zmanjša rast bakterij za do 99,99 %

Kot pri vseh izdelkih Brinsea ima tudi TLC-40 Advance 3-letno BREZPLAČNO garancijo, ob upoštevanju spletne registracije.

Zunanje mere: 470 x 485 x 385 mm
Teža: 6800g
maks. poraba (W): 150
Tipična poraba energije (W): 85

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.