Balirka za seno - ovijalka bal AGROFORTEL 0810

Šifra: 0400a
Ocena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradne točke: 82

3,294.00€ 2,745.00€ 2,250.00€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 2,745.00€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Predstavljamo vam našo novo mini ovijalko za bale sena - ovijalko za bale AGROFORTEL 0810 , ki prinaša nove možnosti in učinkovitost v vašo majhno kmetijo. AGROFORTEL je čisto češka blagovna znamka, znana po visoki kakovosti in zanesljivosti, in ta naprava ni izjema.
UVODNE CENE PRED SEZONO 2023 - MEGA AKCIJA + GRATIS paket folij! Rezervirajte svojo napravo brez obveznosti zdaj.
Ta ovijalka je zasnovana za ovijanje majhnih okroglih bal v folijo z veliko natančnostjo in učinkovitostjo. Ne glede na to, ali morate zapakirati seno, silažo ali druge bale , vam bo ta stroj omogočil lažje in hitrejše shranjevanje in rokovanje z balami kot kadar koli prej.

Pakirka AGROFORTEL 0810 ima lasten bencinski motor s 6,5 KM , kar pomeni, da lahko pakirate kjerkoli in kadarkoli, brez odvisnosti od električnega omrežja. Ovijalni valji so izdelani iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in minimalno obrabo , zagotavljajo pa tudi popolnoma enakomerno ovijanje bal. Na voljo je tudi sistem auto-stop, ki samodejno ustavi vrtenje embalažne mize takoj, ko stroj doseže nastavljeno vrednost.

Tukaj so glavni razlogi za izbiro AGROFORTEL 0810:
1. **Učinkovitost**: Zahvaljujoč lastnemu motorju in enostavnemu upravljanju lahko pakirate kjerkoli in kadarkoli.
2. **Zanesljivost**: Znamka AGROFORTEL je znana po visoki kakovosti in dolgi življenjski dobi.
3. **Vsestranskost**: Ta stroj lahko pakira senažo, silažo in druge bale, kar močno olajša rokovanje in skladiščenje. Največja velikost paketa: 500×700 mm
4. **Kakovost ovijanja** : Zahvaljujoč visokokakovostnim valjem ste prepričani, da bodo vaši paketi odlično zaviti.
5. **Sistem samodejne zaustavitve** : Ni vam treba skrbeti, da bo stroj zavil več paketov, kot je potrebno. Samodejno se ustavi, ko doseže nastavljeno vrednost.
Potrošni material - kot je silažna folija za ovijalke AGROFORTEL, lahko najdete v naši široki ponudbi. Originalni film je širok 25 cm. Dobavlja se v zvitkih dolžine 1500 m in debeline 25 μm. Pri dvoslojni embalaži ta folija zadostuje za cca. 100 paketov. Nudimo popolno garancijsko in pogarancijsko storitev za kmetijske proizvode AGROFORTEL v 7 državah po vsem svetu. Rezervni deli so na zalogi.

Več informacij bo zagotovila naša tehnična podpora za kmetijske proizvode na agrofortel@agrofortel.cz. Ne oklevajte in nas kontaktirajte. Zagotovo bomo našli rešitev tudi za vašo kmetijo.Model AGROFORTEL 0810
Največja velikost paketa 500×700mm
Teža stroja 85 kg, 150×87×103 cm
Motor 6.5 HP

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.