Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka KERBL AUTOMATIC CHICK DOOR

Šifra: BR-0403
Ocena: Albert Kerbl GmbH
Nagradne točke: 4

143.47€ 117.60€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 143.47€

Na zalogi

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka KERBL

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka s svetlobnim senzorjem in časovnikom . To je enota za avtomatsko krmiljenje gibanja vrat do 2,5 kg (vrata niso vključena v paket).   Integrirano LCD zaslon omogoča preprosto nastavitev in spreminjanje časa, kadar je to potrebno.

Kako deluje samodejno odpiranje kokošnjaka

Avtomatsko odpiranje in zapiranje kokošnjaka je elektronska naprava , ki s pomočjo motorja redno zjutraj odpira vrata kokošnjaka in jih zvečer ponovno varno zapira . Zahvaljujoč temu avtomatiziranemu sistemu vam ne bo več treba vstajati zgodaj zjutraj in iti odpreti kokošnjaka v vsakem vremenu. Hkrati pa vam ni treba skrbeti, da bo vašo kokoš ponoči napadla lisica ali drug plenilec, če boste pozabili zapreti vrata kurnika. Avtomatsko odpiranje kokošnjaka vam bo tako zagotovilo udobje, brezskrbnost in tudi zaščito kokoši.

Samodejno odpiranje in zapiranje kokošnjaka KERBL ponuja več praktičnih funkcij:

  • Programabilni časovnik - lahko nastavite točno ob kateri uri naj se vrata kokošnjaka odprejo in ob kateri uri zaprejo. Nastavite lahko drug čas odpiranja in zapiranja vrat ob delavnikih in drugega ob koncu tedna.  
  • Svetlobni senzor - vrata kokošnjaka se bodo odpirala in zapirala glede na dnevno svetlobo. Svetlobni senzor se na svetlobo odzove z zamikom, da prepreči neželeno odpiranje v primeru bliskavice, na primer svetilke ali avtomobilske luči.
  • Funkcija ročnega upravljanja - vrata lahko kadarkoli odprete ali zaprete s pritiskom na gumb


Tehnična zasnova

Naprava je opremljena z motorjem , ki lahko dvigne vrata, težka najmanj 0,5 kg in največ 2,5 kg. Vrata niso del paketa ! Največja višina dviga je 60 cm. Dimenzije enote so: 12x12,5x8 cm

Način napajanja  

Napravo napajajo 4xAA baterije ali direktno iz omrežja preko 6V adapterja. Baterije in adapter so priloženi v paketu. Življenjska doba baterije je odvisna od kakovosti baterije. Ne uporabljajte 9V baterij, saj lahko poškodujejo napravo!

Kerbl napajalnik

Namestitev

Avtomatsko odpiranje kokošnjaka je zasnovano tako, da je njegova montaža in nastavitev kar se da preprosta . Natančna navodila za namestitev in nastavitve najdete v paketu.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.