YZ8-48 Avtomatska digitalna valilnica. Za 48 jajc.

Šifra: YZ8-48
Ocena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradne točke: 4

131.58€ 107.85€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 131.58€

Na zalogi

Predstavljamo pametno valilnico YZ8-48. Je popolnoma avtomatska valilnica in inkubator. Jajca v valilnici se obračajo vsaki dve uri. S pomočjo gumbov enostavno nastavite temperaturo, ki jo bo valilnica ohranjala za vas. Temperaturo v valilnici, vlago v valilnici in število dni od vklopa valilnice spremljamo na LED prikazovalniku . Valilnico odlikuje izjemno tiho delovanje.
Zadnje tri dni odstranite držala za jajca iz valilnice in položite jajca na podlogo. Valilnica potem služi tudi kot dodatna valilnica.
Sistem valilnice omogoča tudi nastavitev različnih toleranc termometra (umerjanje). Valilnica ima pametni zvočni alarm , ki vas opozori, ko vlaga pade pod nastavljeno mejo ali ko je temperatura nizka ali visoka. Kapaciteta valilnice je 48 velikih jajc.
Valilnico lahko vrnete v 14 dneh po prejemu in v primeru nezadovoljstva vam zagotavljamo celotno vračilo denarja .
Jajca se samodejno obrnejo vsaki dve uri.
Valilnica ima za razliko od drugih valilnic digitalni prikaz v °C. S pritiskom na tipki (+) in (-) lahko nastavite temperaturo od 20°C do 40°C v korakih po 0,1°C.
3 dni pred koncem valjenja lahko plastična držala odstranimo in jajca položimo na plastično podlogo za nadaljnje valjenje. Tako se valilnica odlično obnese tudi kot prevalilnica.  
Voda se v valilnico nalije od zunaj – to ne bo motilo mikroklime v valilnici. Z valilnico dobite praktično steklenico za vodo.

Na valilnico nudimo polno 24-mesečno garancijo. Zagotavljamo popoln garancijski in pogarancijski servis. Valilnica ima vse certifikate CE in RoHS. Uporabniški priročnik je vključen v paketu. Navodila vsebujejo nasvete, trike.
Za naše stranke nudimo tudi BREZPLAČNO telefonsko svetovanje o nastavitvah(+386 80 755745).

Moč 80 W
Napetost 220 V
Frekvenca 50/60 Hz
Zmogljivost 48 velikih jajc (tudi gosjih)
Dimenzije 47x47x22 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje


Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.