Avtomatska digitalna valilnica YZ56A. Za 56 jajc.

Šifra: YZ56A
Ocena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradne točke: 4

163.29€ 137.25€ 112.50€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 137.25€

Trenutno ni na zalogi

Predstavljamo pametno valilnico YZ56A. Je popolnoma avtomatska valilnica in inkubator. Jajca v valilnici se obračajo vsaki dve uri. S pomočjo gumbov enostavno nastavite temperaturo, ki jo bo valilnica ohranjala za vas. Na zaslonu lahko spremljate temperaturo v valilnici, vlago v valilnici in število dni od vklopa valilnice. Valilnico odlikuje izjemno tiho delovanje.
Zadnje tri dni odstranite držala za jajca iz valilnice in položite jajca na tla. Valilnica potem služi tudi kot dodatna valilnica.

Priporočamo, da dodate osnovni komplet za valilnico s krmilnikom, napajalnikom in virom svetlobe.

Sistem valilnice omogoča tudi nastavitev različnih toleranc termometra (umerjanje). Valilnica ima pametni zvočni alarm , ki vas opozori, ko vlažnost pade pod nastavljeno mejo ali ko je temperatura nizka ali visoka. Kapaciteta valilnice je 56 jajc.

Valilnico lahko vrnete v 14 dneh od prejema in v primeru nezadovoljstva vam bomo zagotovili celotno povračilo .

Valilnica ima za razliko od drugih valilnic digitalni prikaz v °C. S pritiskom na tipki (+) in (-) lahko nastavite temperaturo od 20°C do 40°C v korakih po 0,1°C.
Prozorno pleksi steklo omogoča popoln nadzor.
3 dni pred koncem valjenja lahko plastična držala odstranimo in jajca položimo na plastično podlogo za nadaljnje valjenje. Tako se valilnica odlično obnese tudi kot inkubator.  
Voda se v valilnico nalije od zunaj – to ne bo motilo mikroklime v valilnici. Z valilnico dobimo praktično steklenico za vodo.
Na valilnico nudimo polno 24-mesečno garancijo. Zagotavljamo popoln garancijski in pogarancijski servis. Valilnica ima vse certifikate CE in RoHS. Uporabniški priročnik je vključen v paketu. Priročnik vsebuje tudi, nasvete in trike.
Za naše stranke nudimo tudi BREZPLAČNO telefonsko svetovanje (+386 80 755745).
Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.