Avtomatska digitalna valilnica YZ24A. Za 24 jajc.

Šifra: YZ24A
Ocena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradne točke: 3

106.62€ 85.71€ 70.25€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 85.71€

Na zalogi

POPOLNA ZA VALJENJE MANJŠIH JAJC - PREPELIC, KOKOŠI. ZA VEČJA JAJCA - KOT SO KLASIČNA KOKOŠJA, GOSJA IN RAČJA JAJCA PREFERIRAMO MODEL WQ-24 , KI JE VIŠJI IN BODO JAJCA PASALA  BREZ TEŽAV.
Predstavljamo vam pametno valilnico YZ24A . Je popolnoma avtomatska valilnica in inkubator . Jajca v valilnici se obračajo vsaki dve uri. S pomočjo gumbov enostavno nastavite temperaturo, ki jo bo valilnica ohranjala za vas. Na zaslonu lahko spremljamo temperaturo v valilnici, vlago v valilnici in število dni od vklopa valilnice . Sistem valilnice omogoča tudi nastavitev različnih toleranc termometra (umerjanje). Valilnica ima pametni zvočni alarm , ki vas opozori, ko vlažnost pade pod nastavljeno mejo ali ko je temperatura nizka ali visoka. Kapaciteta valilnice je 24 jajc.
Valilnica ima za razliko od drugih valilnic digitalni prikaz v °C. S pritiskom na tipki (+) in (-) lahko nastavite temperaturo od 20°C do 40°C v korakih po 0,1°C.
Prozorno pleksi steklo omogoča popoln nadzor.
3 dni pred koncem valjenja lahko plastična držala odstranimo in jajca položimo na plastično podlogo za nadaljnje valjenje. Tako se valilnica odlično obnese tudi kot inkubator.  
Voda se v valilnico nalije od zunaj – to ne bo motilo mikroklime v valilnici. Z valilnico dobavimo praktično steklenico za vodo.
Na valilnico nudimo polno 24-mesečno garancijo . Zagotavljamo popoln garancijski in pogarancijski servis. Valilnica ima vse certifikate CE in RoHS. Uporabniški priročnik je vključen v paketu. Priročnik vsebuje tudi nasvete in trike.
Za naše stranke nudimo tudi BREZPLAČNO telefonsko svetovanje (+386 80 755745).

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanjePodobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.