Avtomatska digitalna valilnica YZ-96 . Za 96 jajc.

Šifra: YZ-96
Ocena: AGROFORTEL, s.r.o.
Nagradne točke: 5

154.26€ 126.44€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 154.26€

Na zalogi

Predstavljamo vam pametno valilnico za 96 velikih jajc (20-40 mm). Je popolnoma avtomatska valilnica in inkubator. Jajca v valilnici se obračajo vsaki dve uri. S pomočjo gumbov enostavno nastavite temperaturo, ki jo bo valilnica ohranjala za vas. Na zaslonu lahko spremljamo temperaturo v valilnici, vlago v valilnici in število dni od vklopa valilnice . Kapaciteta valilnice je 96 velikih jajc. Če želite izvaliti gosja ali račja jajca, jih lahko tudi izvalite, vendar jih morate v večini primerov dodajati eno za drugim.

Valilnico lahko vrnete v 14 dneh po prejemu in v primeru nezadovoljstva vam zagotavljamo celotno vračilo denarja .

Valilnica ima za razliko od drugih valilnic digitalni prikaz v °C. S pritiskom na tipki (+) in (-) lahko nastavite temperaturo od 20°C do 40°C v korakih po 0,1°C.

Jajca se samodejno obrnejo vsaki dve uri.
3 dni pred koncem valjenja lahko plastična držala odstranimo in jajca položimo na plastično podlogo za nadaljnje valjenje. Tako se valilnica odlično obnese tudi kot inkubator.

Na valilnico nudimo polno 24-mesečno garancijo. Zagotavljamo popoln garancijski in pogarancijski servis. Valilnica ima vse certifikate CE in RoHS. Uporabniški priročnik je vključen v paketu. Priročnik vsebuje tudi nasvete in trike.
Za naše stranke nudimo tudi BREZPLAČNO telefonsko svetovanje (+386 80 755745).

Izvedba 100 W
Napetost 220 V
Frekvenca 50/60 Hz
Zmogljivost 96 jajc
Dimenzije 71x40x30,6 cm

Valilnici je priložen priročnik za montažo in zagon. Zaradi varnega transporta so nekateri deli med seboj ločeni - montaža ne traja niti 5 minut.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje


Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.