Ograda za pse in druge živali - velikost M - 4 segmenti, višina 70,5 cm

Šifra: Psi_Ohrada_483
Ocena: AGROFORTEL
Nagradne točke: 4

126.27€ 103.50€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 126.27€

Na zalogi

Popolna rešitev za vsakega psa. Med 4 različnimi modeli lahko izberete popolno velikost za vašega psa in vaš dom ali vrt. Pasji izpust  AGROFORTEL vedno pride prav.

Ta model ima 4 ograjne elemente, ki jih je mogoče hitro in posamično povezati. Seveda lahko območje poljubno razširite, če ustrezni model kupite večkrat. Vsak model pasjega teka vključuje ograjni element z vrati za enostaven dostop. Dvojno zaklepanje prepreči pobeg tudi najpametnejšemu štirinožnemu prijatelju.
Elemente preprosto povežemo med seboj z vstavljanjem palic od zgoraj skozi spoje. Na prostem lahko te drogove tudi zapičite v tla in ohišje zasidrate v tla. Izpust za kužke in pse je zelo robusten in izdelan iz barvane kovine. Ogrado lahko čudovito postavite tudi zunaj.
Pasji izpusti so primerni za mladičke. Ker psi zelo neradi umažejo svoj prostor za spanje, je izpust za kužke v veliko pomoč pri vzgoji mladičkov. Sodobni sprehajalec psov pozna prednosti pasjega izpusta. Pes ima svoje stalno zatočišče, kjer se počuti varnega. Pasji izpust je idealen za pse, ki v odsotnosti lastnika uničujejo tapete, pohištvo, zavese in čevlje.

Majhen nasvet: Da bo pes še naprej imel rad in cenil svoje varno mesto, je pomembno, da pasjega izpusta ne premikate prepogosto.

Višina: 70,5 cm
Segmenti : 4X
Vhodni segment : širina 45,5 cm x višina 49,5 cm
Material: jeklo
Pakiranje: 1 paket, 12 kg


Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.