Vodoodporen ultrazvočni odganjalec kun, miši in podgan DRAGON ULTRASONIC C300

Šifra: BR-0538
Nagradne točke: 1

45.33€ 37.16€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 45.33€

Na zalogi

Vodoodporen ultrazvočni odganjalec kun, miši in podgan DRAGON ULTRASONIC C300

Ultrazvočni odganjalec divjadi primeren za plašenje kun in glodalcev, varen za ljudi in domače živali. Za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih, opremljen s trpežnim nepremočljivim pokrovom z možnostjo pritrditve preko magnetnega držala. Odganjalec s tonskim razponom 180° s samodejno spremembo frekvence in z dosegom do 3000 m 2 , z napajanjem preko 6V adapterja. Uporablja 2 x 50 mm + 1 x 35 mm membranski zvočnik, dimenzije ultrazvočnega odganjalca so 160x85x55 mm.

Katere škodljivce odganja odganjalec?

To strašilo je primerno za odganjanje kun, miši, podgan in rovk.

DRAGON ULTRASONIC_01


Področja uporabe strašila

Uporaba repelenta je povsem običajna oblika zaščite notranjih prostorov , tako za stanovanja, družinske hiše, garaže, podstrešja, vikende, kleti , avtomobile , kot tudi za industrijske hale, skladišča, delavnice, restavracije, supermarkete itd. Zahvaljujoč trpežnemu vodoodpornemu ohišju, odpornemu na mehanske poškodbe, sončno svetlobo, dež, zmrzal in veter, je repelent primeren tudi za uporabo na prostem. Idealen je proti vdorom v prostore okoli zgradb - vrtovi, sadovnjaki, dvorišča, parkirišča itd.


Namestitev

Ultrazvočni repelent Dragon lahko preprosto, hitro in varno pritrdite na skoraj vsako površino z magnetnim držalom. Odganjalec je opremljen z močnim magnetom , ki se uporablja v industrijski tehnologiji pritrditve. Vse, kar potrebujete, je kos kovinske površine, na primer cev, ograja, žleb, kovinska okenska polica, strešna konstrukcija, ogrevanje itd., in napravo imate takoj nameščeno brez montaže. Če na tretiranem mestu ni kovinske površine, na katero bi lahko namestili repelent, je možna uporaba posebnega kovinskega obeska , ki je priložen v paketu. Kovinski obesek privijete na želeno mesto in nato z magnetom nanj preprosto pritrdite odganjalec.

DRAGON ULTRASONIC 2x


Način napajanja

Naprava se napaja preko 6V adapterja , ki je priložen v paketu. Adapter preprosto priključite v omrežje in nato s stikalom, ki se nahaja ob strani, upravljate delovanje odganjalnika glede na vaše potrebe.

DRAGON ULTRASONIC C300 3x


Kako deluje strašilo

Naprava generira ultrazvočne signale , ki so za kune in glodavce neprijetni, zaradi česar ti po kratkem času zapustijo varovana območja. Naprava oddaja zvoke s spremenljivo frekvenco od popolnoma neslišnega do rahlega do piskajočega tona. Ta samodejna sprememba frekvence zagotavlja, da se škodljivec ne navadi na zvok in se ne vrne . Ultrazvočni signal se zelo dobro odbija od trdnih površin in tako poveča svoj domet. Ta repeler, opremljen s tremi membranskimi zvočniki, ki so nekajkrat močnejši od kovinskih zvočnikov, ima učinkovit domet do 3000 m 2 v zaprtih prostorih in do 25 m na prostem v območju 180°.

Ciljna skupina škodljivcev: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Delovna temperatura: - 30°C až + 70°C
Dimenzije: 160 x 85 x 55 mm
Efektivní rozsah: až 3000 m2 v prostoru bez překážek
Lokacija: ve vnitřních i venkovních prostorech
Napajanje: přes 6V adaptér v balení
Proizvajalci: 2 x 50 mm + 1x 35 mm membránové reproduktory
Razpon tonov: v úhlu 180°
Vpliv na človeka: žádný
Vpliv na domače živali: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.