Valilnica Brinsea Ovation 28 Zoologica Ex

Šifra: AF38B
Ocena: Brinsea
Nagradne točke: 22

725.50€ 594.67€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 725.50€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Kvaliteten inkubator za zelo zahtevne rejce. Ovation 28 Zoologica Ex ima vse funkcije, ki so potrebne za uspešno valjenje s priročnostjo samodejnega vrtenja, digitalnim krmiljenjem in možnostjo izvalitve jajc vseh velikosti. V primerjavi z različico ECO ima različica Advance Ex digitalni higrometer in v primerjavi z različico Advance vgrajeno črpalko za avtomatsko kontrolo vlažnosti.
ZOOLOGICA SPECIAL MODEL za valjenje eksotičnih ptic. Eksotične ptice zahtevajo absolutno natančnost vlažnosti in temperature za izvalitev.
Rejci papig vedo, da je glavni kompromis pri uporabi inkubatorja, namenjenega za kokošja jajca, pomanjkanje sofisticiranega obračanja. Nekatere papige med inkubacijo jajčeca skoraj neprekinjeno obračajo, zato so strokovnjaki pri Brinsea razvili Zoologica Incubator, ki z digitalno nadzorovano natančnostjo vrti jajca na valjih. Razdaljo med temi valji iz zlitine je mogoče prilagoditi različnim velikostim jajc. Inkubatorji Zoologica vključujejo natančen nadzor temperature in vlažnosti Brinsea skupaj z alarmi, ki opozarjajo na izpad električne energije ali hitre spremembe sobne temperature, da zagotovijo najboljše možne rezultate valjenja eksotičnih jajc. Regulacija temperature je dodatno izboljšana z izoliranim podnožjem.

Zaščiten z protimikrobnim dodatkom Biomaster : dokazano zmanjšuje rast bakterij do 99,99 % in je 100 % varen za jajca, piščance in ljudi. Inkubator ščiti pred rastjo mikrobov z zmanjšanjem tveganja navzkrižne kontaminacije in zagotavlja bolj higienično okolje za vaša jajca.

Vsi inkubatorji serije Ovation so opremljeni z novim sistemom Brinsea "Induced Dual Airflow", ki predstavlja preboj v zasnovi inkubatorja in dosega nove ravni konstantnosti temperature za optimalne pogoje inkubacije.

Valilnica zagotavlja udobje samodejne rotacije s kombinacijo alarmov in odštevanjem do dneva izvalitve. Zahvaljujoč najnovejšim tehničnim inovacijam podjetja Brinsea ponuja valilnica zelo visoko stopnjo uspešnosti valjenja.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI VALILNICE:

 • Izdelano v EVROPI - UK (vrhunska kakovost)
 • Visoko viden pokrov
 • Samodejno obračanje jajc
 • Avtomatsko prezračevanje
 • Samodejna nastavitev hlajenja jajc
 • Temperaturni alarm v valilnici in v prostoru
 • Pretok zraka, ki ga podpira ventilator v valilnici
 • Vlažnost v valilnici je prilagojena. Vgrajena črpalka samodejno vzdržuje vlažnost na nastavljeni vrednosti.
 • Digitalni termometer
 • Zaščiten z antimikrobnim dodatkom Biomaster v telesu valilnice
 • 3 leta garancije (po registraciji na spletni strani Brinsea)


Največja kapaciteta jajc (približno):
Ščinkavec - 40 kosov
Nimfa, golob - 30 kosov
Kokoši - 20 kosov
Kakadu, Mala ara, Amazonka, Siva papiga, Eklektus papiga - 20 kos

Teža izdelka (g): 3128
Mere izdelka vključno z napajalnim kablom (mm): 447 x 332 x 223
Tipična poraba energije (W): 30 W
Največja poraba energije (W): 60 W

Izdelka ni mogoče prodajati in pošiljati na ozemlju Češke republike. Če vas zanima pošiljanje v tujino, uporabite naše lokalne e-trgovine na Madžarskem , Slovaškemv Romuniji, Sloveniji ali na Hrvaškem.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.