Valilnica Brinsea OvaEasy 380 Advance Series II

Šifra: 380Advance
Ocena: Brinsea
Nagradne točke: 44

1,451.45€ 1,189.71€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 1,451.45€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Profesionalna valilnica za zelo zahtevne rejce. OvaEasy 380 Advance ima vse glavne funkcije, potrebne za uspešno valitev, s priročnim samodejnim vrtenjem, digitalnim nadzorom in možnostjo valilnih jajc vseh velikosti.
Konstrukcija valilnice OvaEasy - vzdržljiva in energetsko učinkovita
Modeli Ova-Easy imajo jekleno ohišje, ki je odporno proti koroziji zahvaljujoč laminiranim polistirenskim stranicam, ki zagotavljajo dobro toplotno izolacijo in gladke površine, ki jih je enostavno očistiti. Prozorna vrata z dvojnim steklom zagotavljajo toplotno izolacijo in udobje popolne vidljivosti jajc in izvaljenih piščancev.
Štirje ventilatorji, ki pihajo zrak v toku okoli jajčne komore, zagotavljajo veliko boljšo porazdelitev temperature kot en velik ventilator. Ta pristop v kombinaciji z visoko stopnjo izolacije pomeni, da je temperatura izjemno enakomerno razporejena po valilnici, kar zagotavlja neverjetne rezultate valjenja.
Jajca so shranjena v odstranljivih jajčnih kotletih in uporabnik lahko konfigurira svoj inkubator glede na svoje potrebe z izbiro razpoložljivih piščancev. Univerzalni lešniki so nastavljivi glede na velikost jajc od prepelice do gosi in so del standardne opreme.
Ravnanje z jajci - jajca se izležejo v pladnjih v 3 nadstropjih. Za varno zadrževanje izvaljenih piščancev so na voljo zadrževalni pokrovi.
Jajca so sprva nastavljena na tri nivoje, nato pa se premaknejo v veliko, odstranljivo valilnico na dnu komore za končno fazo inkubacije in izvalitve.
Priročna nadzorna plošča omogoča uporabniku enostavno nastavitev temperature, vlažnosti (samo različica EX), prezračevanja in vrtenja. Temperatura in vlažnost sta prikazana na kalibriranem digitalnem prikazovalniku na sprednji strani plošče.
Popolnoma samodejno vrtenje je mogoče izklopiti z nadzorne plošče med dostopom do jajc ali čiščenjem inkubatorja.
Brinsea je v vse svoje inkubatorje za jajca Advance vključil zmožnost hlajenja, da bi prikazal izboljšane rezultate valjenja. Ta funkcija izklopi grelec inkubatorja in alarm za nizko temperaturo za izbrani čas, vendar ventilator še naprej deluje. Po koncu časa hlajenja se inkubator vrne na normalno temperaturo in alarm se samodejno aktivira.

KLJUČNE POČITNIŠKE ZNAČILNOSTI:

  • Izdelano v EVROPI - UK (vrhunska kakovost)
  • Vrata z dvojno izolacijo in pleksi steklom
  • Samodejno vrtenje jajc
  • Avtomatsko prezračevanje
  • Samodejna nastavitev hlajenja jajc
  • Valilnica in alarm za sobno temperaturo
  • 4 ventilatorji
  • Vlažnost ni nastavljena, določi se z dodajanjem vode v rezervoar. Valilnica je opremljena s higrometrom. Vlažnost je na zaslonu prikazana v %.
  • Digitalni termometer
  • 3 leta garancije (po registraciji na spletni strani Brinsea)

Največja kapaciteta jajc (približno):
Prepelice - 1738 kosov
Fazan - 466 kosov
Kokoši - 384 kosov
Raca - 265 kosov
Gos - 126 kosov

Teža izdelka (kg): 27
Dimenzije izdelka vključno z napajalnim kablom (mm): 820 x 420 x 800
Tipična poraba energije (W): 100 W
Največja poraba energije (W): 200 W


Izdelka ni mogoče prodajati in pošiljati na ozemlju Češke republike. Če vas zanima pošiljanje v tujino, uporabite naše lokalne e-trgovine na Madžarskem , Slovaškem ali v Romuniji .

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.