Avto ultrazvočni odganjalec kun, miši in podgan DRAGON ULTRASONIC A150

Šifra: BR-0543
Nagradne točke: 1

44.92€ 36.82€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 44.92€

Na zalogi

Strašilo za kune, miši in podgane DRAGON ULTRASONIC A150

Ultrazvočni odganjalec živali, varen za ljudi in hišne ljubljenčke, primeren za odganjanje kun in glodavcev v notranjosti avtomobila, z zamenljivo varovalko, pritrditev preko zateznih trakov, s 3x LED diodami z dometom do 120°, z avtomatično frekvenčno spremembo , z dometom ultrazvoka 140°, z dometom do 240 m v prostoru, z napajanjem preko 2 konektorjev, z dolžino kabla 100 cm, z dvema kovinskima zvočnikoma 50 + 50 mm, z dimenzijami 130 x 65 x 35 mm


Katere škodljivce odganja odganjalec?

To strašilo je primerno za odganjanje kun, miši, podgan, podlasic, dihurjev, podgan in drugih glodavcev.

DRAGON ULTRAZVOK


Področja uporabe strašila

Ste naredili vse in še vedno najdete pregrizene kable v motorju? Predstavljamo vam revolucionarno rešitev vaših težav v obliki odganjalca kun za motorni prostor avtomobila DRAGON ULTRASONIC . Ne samo, da je odganjalec zaradi svoje tranzistorske elektronike vzdržljivejši od običajnih odganjalcev na mikročipu, ima tudi brezčasno kombinacijo treh stroboskopov LED in ultrazvoka . Največji učinek te edinstvene kombinacije repelenta lahko dosežete , če ga pravilno namestite pod pokrov vašega avtomobila. To bo zaščitilo vaš avto in ustvarilo zaščitni ščit okoli vašega avtomobila , ki se mu bodo škodljivci izogibali.

zmaj-v-avtu_05


Namestitev

Pritrjevanje odganjalca kun je lažje, kot si mislite. Izberite primerno mesto, da odganjalec kun s svojim signalom pokrije čim večji del motornega prostora , nato pa ga preprosto pritrdite z dvema trakoma , ki ju dobite v paketu. Ni vam treba skrbeti, ali vam kabli zadoščajo, saj boste v paketu prejeli do 100 cm dolge kable za enostavno povezavo z akumulatorjem avtomobila.

zmaj-v-avtu_06


Način napajanja

Dva konektorja za akumulator vam bosta zagotovila dolgoročno rešitev za zaščito vašega avtomobila. Plašička kun se bo napajala iz avtomobilskega akumulatorja in ker je varčna porabi največ 20 mA . Dva kabla dolžine 100 cm zagotavljata neomejeno postavitev pod pokrov vašega avtomobila. Ko je avto dlje časa parkiran , priporočamo, da strašilo preprosto izklopite s stikalom, da prihranite baterijo.

zmaj-v-avtu_04


Kako deluje strašilo

Repelent, ki ga preprosto ne najdete na trgu. Brezčasna kombinacija do 3 LED diod , ki stroboskopsko utripajo in spreminjajoče se frekvence ultrazvoka , bo težka naloga ne le za kune v motorju, ampak tudi za druge glodavce v in okoli vašega avtomobila. Visoko zmogljive LED diode s svojim utripanjem prebudijo kune, miši, polhe in številne druge glodavce. Stroboskopska luč odganjalca kun je zasnovana tako, da jih moti in prisili, da zapustijo motorni prostor. Poleg tega odganjalec nenehno spreminja frekvenco signalov, tako da se škodljivci ne navadijo na zvok. Odstranjevalec za avto ima dve stikali , s katerima lahko prižigate in ugašate luči ali zvok z lučmi.

zmaj-v-avtu_03Ciljna skupina škodljivcev: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Delovna temperatura: - 30°C až + 70°C
Dimenzije: 130 x 65 x 35 mm
Efektivní rozsah: Až 240 m v prostoru
Lokacija: ve vnitřních prostorech
Napajanje: 2 konektory k autobaterii 12V
Poraba: 10 mA - 20 mA
Proizvajalci: 50 + 50 mm kovové reproduktory
Razpon LED luči: v úhlu 120°
Razpon tonov: v úhlu 140°
Vpliv na človeka: žádný
Vpliv na domače živali: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.