Transportni boks za psa - velikost M

Šifra: LJC30
Ocena: AGROFORTEL
Nagradne točke: 2

55.35€ 45.37€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 55.35€

Na zalogi

Zložljiv pasji boks velikosti M iz kolekcije AGROFORTEL for PETS je vsestranski spremljevalec lastnikov hišnih ljubljenčkov in služi kot zatočišče za pse, mačke in male živali. Idealno za šolanje kužkov, kampiranje ali cestna potovanja.
Boks je izdelan iz močnih železnih palic in je izjemno stabilen zaradi svoje kompaktne zasnove. Zaradi črnega praškastega premaza rja nima možnosti. Robustna transportna kletka z zaobljenimi vogali navdušuje tudi z dolgo življenjsko dobo.

Velika sprednja vrata in stranska odprtina vam omogočajo enostaven dostop. Vsaka vrata imajo dvojno ključavnico, ki preprečuje, da bi žival pobegnila. Vaš pes je tako varen in na enem mestu.

Vodoodporna talna kad je izdelana iz visokokakovostne plastike in jo je mogoče izvleči z ročajem. To vam omogoča hitro in enostavno čiščenje kadi.

Lahek boks za pse z nosilnostjo 6,8 kg je zaradi zložljive in kakovostne železne konstrukcije zelo enostaven za postavitev in podiranje. Dodatna zapirala na zaskok preprečujejo, da bi boks med transportom razpadel. Boks je mogoče preprosto zložiti, da prihranite prostor.

Zložljiv pasji boks ponujamo v šestih velikostih. Glede na velikost hišnega ljubljenčka izberite boks tako, da pes lahko stoji in leži. V notranjost postavite mehko blazino (ni priložena), da se bo vaš štirinožni prijatelj počutil udobno.

Dimenzije: 76 x 46 x 53 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.