THERMODOG grelna plošča za pse, plastična tla, 40 x 60 cm, 12 V / 20 W, zaščita pred odstranitvijo. kabel

Šifra: SE-0131h
Nagradne točke: 5

156.50€ 128.28€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 156.50€

Na zalogi

Grelna blazina za pse THERMODOG 3113017 - grelna plošča 40X60cm

Ogrevana podloga za pse , PVC,   40x60 cm , enostavno vzdrževanje,   20 W / 12 V , napajalnik z zaščito pred pregrizom,   kabel 1,5 m .   Če iščete grelec za pasjo uto ali grelno blazino za hladna tla, potem imamo odličen nasvet za vas. Ogrevana blazinica bo   hišne živali   lepo ogrej   in pomaga tudi pri hitrejšem sušenju   njegov   krzno in to   preprečuje bolezni.   Grelna plošča ima zelo   nizka poraba energije,   nizka poraba   medtem   visoka učinkovitost ogrevanja. Napajanje   kabel je   skrita v zaščitni plastiki , zato je grelna blazina za pse   popolnoma varen. Odlično na tej ogrevani blazini   iz PVC-ja   je, da je to mogoče storiti   zelo enostaven za čiščenje in pranje .

Za koga je grelna blazina primerna?

V hladnejšem obdobju leta je priporočljivo, da hišnim ljubljenčkom ne pustite ležati na hladni površini.   Grelna plošča nudi toplo mesto za poležavanje   in   Jupii   torej   odlično za hišne ljubljenčke, kot je   psi in mačke.   Lahko preprogo   uporabite oboje v zaprtih prostorih ,   torej jaz   na prostem, na primer   na pokriti terasi   ali kot   ogrevanje za lopo . Ogrevana preproga v slabem vremenu   pomaga pri hitrejšem sušenju dlake hišnega ljubljenčka   in s tem   preprečuje bolezen . Ogrevana blazina se uporablja tudi za vzgojo mladičkov.

THERMODOG 3113017


Dimenzije in material podloge

Ogrevana blazinica ima   dimenzije 40 x 60 x 0,5 cm,   in zato je odličen   za manjše pasme psov   oz   za mačke.   Grelna plošča je izdelana iz trpežnega PVC-ja.


Napajalnik grelne blazine

Napajanje ploščice   zagotavlja odstranljivo   12 V adapter   v omrežje   pri 230 V. Ogrevana blazina ima nizko porabo energije 20 W in zahvaljujoč temu   zahvaljujoč nizki porabi ga lahko uporabljate ves dan . Grelne plošče za pse so zasnovane tako, da imajo   idealna temperatura za udobje hišnih ljubljenčkov . Pralec   doseže temperaturo okoli 30°C . Dolžina napajalnega kabla je 1,5 m   in cela   kabel vstavljen v zaščitni plastični pokrov . Grelna plošča je   odporen na   škropljenje vode IP X4.


Vzdrževanje in čiščenje

Vzdrževanje in čiščenje grelne plošče je popolnoma enostavno.   Grelna plošča je   odporen proti škropljenju , tako da lahko   očistite in operite z običajnimi čistilnimi sredstvi, da bo vaš ljubljenček čist.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.