STALOSAN F - dezinfekcijsko sredstvo, 15 kg

Šifra: StalosanF
Nagradne točke: 1

29.49€ 24.17€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 29.49€

Trenutno ni na zalogi

TOP DEZINFEKCIJA V STABILNEM OKOLJU, NAMENJENA UPORABI V PRISOTNOSTI ŽIVALI

Priprava za dezinfekcijo in izboljšanje hlevskega okolja za uporabo v prisotnosti živali. Izdelek se uspešno uporablja za preprečevanje okužb in ponovnih okužb, s čimer se zmanjša tveganje za bolezni pri živalih. Zmanjšanje vlažnosti in izboljšanje kakovosti zraka v hlevu pozitivno vpliva tudi na izboljšanje zdravja živali.

Načela in funkcije Stalosana F:

 • Sušenje - sušenje mikroorganizmov odpravi ali ustavi njihovo rast.
 • Nizek pH - odpravlja mikroorganizme v primeru vlage. Stalosan pride v prebavni trakt pujskov po naravni poti, kjer opravlja odlično sekundarno funkcijo zakisljevalca, ki ga nekateri rejci uporabljajo tudi v popolnoma čistih hlevih.
 • Razkužilo – prisotnost nekaterih snovi ima razkužilni učinek.
 • Dezinsekcija - Stalosan odstrani ličinke muh skupaj z ličinkami ekto- in endoparazitov.
 • Visoka učinkovitost je posledica sinergijskega delovanja vseh dejavnikov.

Iz načela delovanja Stalosana izhaja, da praktično ni nevarnosti odpornosti mikroorganizmov na ta pripravek.

Zanašajte se na PREVENTIVNO MOČ NAŠE NARAVNE FORMULACIJE

Stalosan F vsebuje več kot 95 % učinkovin:

Fini prašni delci v Stalosan F so zasnovani tako, da maksimizirajo površinski stik za povečanje učinkovitosti. Velikost delcev pomaga tudi pri optimizaciji disperzije in zagotavlja popolnejšo pokritost.

Poskrbite za varnost svojih živali

Stalosan F je bil obsežno raziskan in je podprt z neodvisnimi in univerzitetnimi raziskovalnimi študijami. Te študije so dokazale njegovo učinkovitost pri ubijanju patogenov in zaščiti vaših živali pred okužbami, boleznimi in škodljivimi učinki amoniaka.

Enostavno in učinkovito čisti in ščiti

Lahko ste prepričani, da je Stalosan F tako nežen, da ga lahko uporabljate vsak dan v prisotnosti vaših živali. In ker uporaba Stalosana F ne vodi v razvoj odpornih bakterijskih sevov, se lahko uporablja neprekinjeno, ne glede na letni čas.

 

 

Izjava o učinkovitosti:

Poleg zelo dobrih izkušenj rejcev o učinku pričajo tudi desetine laboratorijskih testov, ki z operativnimi testi v mnogih državah ocenjujejo učinkovitost proti posameznim sevom mikroorganizmov. Poleg tega je bilo po vsem svetu opravljenih na desetine primerjalnih testov, tudi na Češkem, zlasti pri ocenjevanju gospodarskih koristi uporabe Stalosana. Opravljeni so bili testi morebitnih vplivov na okolje, kjer niso ugotovili negativnih učinkov Stalosana.

Ukrep:

 • Učinek na Aspergilosus, Mucor, Fusariums in druge glive.
 • Odpravlja coli in koliformne bakterije ter številne druge patogene bakterije.
 • Zmanjša vsebnost amoniaka, vodikovega sulfida in vlage v hlevu.
 • Stalosan F se uporablja pri mladičih vseh vrst živine, predvsem pujskov in telet. Pri kravah molznicah pri preprečevanju mastitisa.

 

 

Uporaba:

Pri konjih: Stalosan F se je izkazal za zelo učinkovitega proti številnim pogostim težavam v konjskih hlevih. Ubija širok spekter patogenov, vključno z bakterijami, virusi, glivami, paraziti in muhami.

 • Uporaba Stalosana F pomaga zmanjšati gnilobo kopit, kašelj in prekomerno raven amoniaka. Uporabljajte Stalosan F v hlevih sprva vsak dan tri dni, nato pa enkrat na teden. Vedno samo 50 gramov na kvadratni meter.

Pri pujskih in odstavljenih: uporabljamo ga za preprečevanje pojava drisk, luskavice, pljučnih, parazitskih in drugih bolezni.

 • Preprečevanje tako imenovane desetdnevne driske, deluje zdravilno in preprečuje okužbo pri pujskih po kastraciji ali kupiranju repa, ohranja tla suha, znatno odpravlja količino amoniaka v zraku, odpravlja ličinke muh, majhna poraba: 200 g na prašiča do odstavitve, 140 g na 1 prašiča od odstavitve do 25 kg

Pri teletih: uporablja se za preprečevanje driske, pljučnih in drugih bolezni.

 • Izboljšuje splošno zdravje telet, odpravlja ličinke muh, izboljša mikroklimo v hlevih in hlevih ter zmanjša pogostost mastitisa do 75 % pri kravah molznicah Stalosan F.
 • Zmanjšuje število somatskih celic v mleku, izboljšuje zdravje kopit, deluje protivnetno in zdravilno, varčna uporaba - lahko se meša z drugimi legli, poraba 5-6 kg na kravo na leto.

Pri ovcah in kozah: Stalosan F je še posebej učinkovit pri obvladovanju bakterijskih in parazitskih bolezni (kokcidija, vnetja kopit itd.).

 • Učinkovito preprečevanje zdravstvenih težav pri blatenju, reševanje problema značilnega vonja pri kozah, izboljšana higiena prireje kozjega ali ovčjega mleka in njegova kulinarična kakovost, izboljša kakovost zraka, manjša pojavnost muh

Pri perutnini - Stalosan F pomaga pri reševanju številnih zdravstvenih zapletov perutnine, od bakterijskih do virusnih do parazitskih bolezni.

 • Zmanjšuje koncentracijo amoniaka v zraku, preprečuje nastanek nalepk na okončinah in perju.

Druge živali - Stalosan F se lahko uspešno uporablja tudi pri drugih vrstah domačih, kožuharskih in laboratorijskih živali.

Odmerjanje:

V obliki prahu 50 g/m2 na dan prve tri dni, nato 50 g/m2 enkrat na teden. STALOSAN F nanesemo na celotno hlevsko okolje z ročnim trosilnikom ali klasičnim puhalom, kot je pri tem   video.

Pakiranje:   15 kg.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.