Komplet električne ograje z zaščitno mrežo proti volku, risu - RF vir 8 J - WiFi Gateway - omrežje 50 m

Šifra: FE-8102
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 24

804.40€ 659.34€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 804.40€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Brezplačna poštnina
Komplet pametne električne ograje z RF generatorjem in centralno napravo FENCE WiFi GATEWAY GW100, ki omogoča takojšnjo povezavo naprave v Fencee Cloud in upravljanje na daljavo preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika.
Generator električne ograje
Zmogljiv kombinirani generator Fencee Energy DUO RF EDX80 s svojo močjo 8 J je primeren za dolge ograje z dolžino namestitve do 80 km, na mestih, kjer je treba zagotoviti maksimalno zmogljivost in zanesljivost. Generator je univerzalno uporaben za skoraj vse vrste živali, kot so konji, ovce, govedo, prašiči ali koze. Lahko se uporablja tudi za zaščito zemlje ali posevkov pred divjimi živalmi, divjimi prašiči ali škodljivci, kot so vidre, kune in bobri. Zaradi rumene objemke z zmanjšano močjo je primeren tudi za majhne otroke. To lahko povežete s spodnjo vrsto žic ograje ali z drugo ograjo, v kateri se gibljejo manjše živali ali mladiči.
Centralna in krmilna enota
Komplet električne ograje vključuje centralni in krmilni FENCE WiFi GATEWAY GW100. Zahvaljujoč njej lahko napravo povežete s Fencee Cloudom in s pomočjo brezplačne aplikacije za Android in iOS nato upravljate seznanjene naprave iz praktično kjerkoli na svetu, odvisno le od internetne povezave. Prek 1 osrednjega WiFi prehoda lahko nadzirate do 12 RF naprav. Za delovanje niso potrebne registracijske pristojbine ali kartice SIM. Brez dodatnih stroškov, s čimer zmanjšate svoje stroške za delovanje pametne električne ograje. Preko oblaka ne le nadzirate generatorje, ampak jih tudi preverjate z obvestili, ki se takoj prikažejo na vašem telefonu ali e-pošti.

Prenos aplikacije za Android iz Google Play
Aplikacija za Apple iOS za prenos v App Store

Zahvaljujoč sistemu pametne kmetije boste kadarkoli in od koderkoli dobili maksimalen pregled nad vašo električno ograjo. Napravo lahko izklopite, nadzorujete in nadzirate na daljavo. V primeru težav boste takoj prejeli alarm na telefon in po elektronski pošti. Vse prednosti in funkcije električnih ograj z aplikacijo Fencee Cloud si preberite v našem članku.
Nadzorna naprava kot DARILO
V kompletu je tudi nadzorni monitor MX10. Po priključitvi na električno ograjo izmeri vrednost napetosti, če ta pade pod nastavljeno vrednost, pošlje obvestilo na Gateway. To sproži spletni alarm o težavi v ohišju. Seznanjeni Monitor MX10 upravljate na daljavo z uporabo mobilne aplikacije. Inspection Monitorji imajo veliko načinov namestitve, če želite izvedeti več, preberite članek o različnih povezavah Inspection Monitorjev.
Osnovna in zunanja RF antena
Pametne RF naprave so v kompletu opremljene z osnovno anteno, ki omogoča komunikacijski doseg 10 km. V primeru, da morate izboljšati kakovost signala in doseg prenosa, uporabite možnost namestitve zunanje antene, zahvaljujoč kateri lahko povečate doseg do 30 km. Preberite več o montaži zunanjih anten v našem članku.
Kombinirano napajanje
Fencee kombinirane RF generatorje lahko napajate z adapterjem iz 230 V omrežja ali iz običajnega avtomobilskega akumulatorja. To lahko uporabite tudi kot rezervni vir v primeru okvare ali izpada električne energije. Centralni FENCE WiFi GATEWAY GW100 se standardno napaja preko adapterja iz omrežja 230 V. V primeru izpada električne energije je opremljen z rezervnim virom, ki napaja napetost do 12 ur.
Če potrebujete nasvet pri izbiri ustreznega kompleta ali drugih dodatkov, se obrnite na naš tehnični oddelek, z veseljem vam bomo pomagali.
Vsebina paketa:

generator ograje energije DUO RF EDX80
centralna krmilna naprava FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ BREZPLAČNO - Nadzorna naprava Monitor MX10

Vključeno v generatorski paket Energy DUO RF EDX80:

1x ograjni generator energije DUO RF EDX80
1× napajalnik 14 V / 2 A
1× osnovna RF antena
1× ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski kabel za povezavo Energy DUO RF z baterijo
1x opozorilna tabla za ograjo
Navodila za uporabo

Skupaj s kompletom priporočamo nakup 200 mm DIN letve za enostavno montažo agregata na steno.
Vključeno v paket FENCE WiFi GATEWAY GW100:

1× osnovna RF antena
1x napajalnik 14 VDC
1× vir rezervne baterije 9,6 V
2x vijak in moznik za montažo
Navodila za uporabo

Teža kompleta: 12,9 kg

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.