Komplet električne ograje proti škodljivcem - kuna, vidra, podlasica - omrežni napajalnik - kabel 100 m

Šifra: FE-8035
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 9

298.50€ 244.67€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 298.50€

Na zalogi

Brezplačna poštnina
Komplet električne ograje za zaščito pred malimi plenilci in škodljivci kot so kune, vidre, podgane, podlasice ali lisice. Komplet lahko uporabite tudi za omejevanje gibanja in določanje prostora manjšim ljubljenčkom. S tem kompletom s posebnimi izolatorji boste preprečili dostop škodljivcev na vaše zemljišče skozi žlebove. Osnova kompleta je visokokakovosten mrežni generator fencee mini M02 z močjo 0,2 J, ki je posebej zasnovan za kratke ograje.
Kuna je zelo dobra plezalka, pogosto uporablja utore, da spleza na streho. S tem posebnim izolatorjem lahko preprosto blokirate ta dostop. Izolator je pritrjen okoli žleba in privit z vijakom, tako da vrtanje ni potrebno. Nosilci na izolatorju so pripravljeni za vodenje žice PLUS - MINS. Ta način upravljanja bo zagotovil maksimalno zaščito pred vsemi škodljivci in plenilci.
PLUS - MINUS upravljanje, t.j. brez ozemljitve, ko sta obe žici speljani vzporedno in se impulz pojavi, ko sta povezani. Zaradi te neposredne poti je električni impulz še posebej intenziven, ker tok teče le skozi majhen del živalskega telesa.
Kompaktna zasnova generatorjev mini M z gumbom za izklop na sprednji strani in najnovejšo mikroprocesorsko tehnologijo v notranjosti ponuja praktično in funkcionalno rešitev. LED indikatorska lučka signalizira delovanje vira, inteligentna elektronika s tehnologijo SafeShock pa omogoča varno ograjevanje. Kabel, dobavljen v naravni zeleni barvi s 3 žicami iz nerjavečega jekla v dolžini 100 m, bo postal zelo diskreten na vašem vrtu.
Vsebina paketa:

generator fencee mini M02
1× kabel 2,5 mm, 100 m, zelene barve
10 m visokonapetostnega kabla, 1,6 mm
12× izolator, 4 očesa
2× izolator ø 102 - 106 mm

V paketu generatorja je vključeno:

1× ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x opozorilna tabela
1x uporabniški priročnik

Skupaj s kompletom priporočamo nakup 80 mm DIN letev za enostavno montažo ograje na steno.
Teža kompleta: 4,5 kg

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.