Komplet električne ograje za konje, ponije, osle, pse in proti škodljivcem - DUO vir - trak 200 m

Šifra: FE-8156
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 4

137.43€ 112.65€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 137.43€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Komplet električne ograje je praktična in mobilna rešitev z enostavno montažo. Celoten komplet ograje s kakovostnim belim prevodnim trakom 200 m in plastičnimi stebrički 105 cm (86 cm nad tlemi) primerne za občutljivejše živali in konje. Ograjo lahko uporabimo tudi za zaščito zemljišča, gojitvenih ribnikov, vrtnih ribnikov, zajčnikov in kokošnjakov pred škodljivci in plenilci – vidro, kuno, mačko, čapljo in lisico. Kombinirani 230 V/12 V ograjni vir mini DUO MD10, ki se lahko uporablja kot baterijska ograja, ima nizko porabo in možnost preklopa v varčni način. Generator se lahko uporablja za ograje do dolžine 9 km.
Komplet električne ograje s kompletno opremo za postavitev manjše ograje za konje in njihove mladiče. Lahko se uporablja tudi za določanje prostora v vrtovih za pse. Komplet ograje lahko uporabite za zaščito vrtov, njiv, zajčnikov pred škodljivci in malimi plenilci, ki so lahko srne, zajci, gozdne živali, lisice. Električna ograja je učinkovita rešitev v boju proti škodljivcem, ki uničujejo vaše gredice in pridelke.
Mali prenosni napajalnik za ograjo s kombiniranim napajanjem 230V/12V je idealna izbira za mobilne električne ograje in ograde s konji. Generator lahko uporabljate kjerkoli zahvaljujoč možnosti napajanja preko 12 V baterije. Nova funkcija generatorjev Power Save (varčni način) varčuje z energijo priključene baterije. Po preklopu v način varčevanja z energijo se interval med električnimi impulzi približno podvoji. Povsem napolnjena baterija lahko nato napaja ograjo 50 do 55 dni.
Vir z zelo nizko porabo. BrightLight LED na sprednji strani naprave signalizira delovanje generatorja. Prevleka iz kakovostne plastike odporne na vremenske vplive, dež, sneg in UV sevanje. Tehnologija SafeShock, ON/OFF gumb za varen nadzor in izklop generatorja ter številne druge funkcije, ki jih ponuja generator fencee mini DUO MD.
V celotnem paketu boste našli kakovosten bel trak 200 m z eno bakreno žico za boljšo prevodnost in štirimi inox žicami, ki zagotavljajo daljšo življenjsko dobo prevodnega traku.
Vsebina paketa:

generator fencee mini DUO MD10
1× bel trak 20 mm, 200 m, baker 1 × 0,25 mm nerjaveče jeklo 4 × 0,20 mm
10× plastični steber 105 cm (nad tlemi 86 cm), 8 vbodov
1x ozemljitvena palica 100 cm

V paketu generatorja je vključeno:

1x napajalnik Fencee DUO 14 V 1,5 m
1× ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1× baterijski ograjni DUO kabel 1,7 m
1x opozorilna tabela
1x uporabniški priročnik

Skupaj s kompletom ograje priporočamo nakup 80 mm DIN letve za enostavno montažo ograje.
Teža kompleta: kg

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.