Komplet zaščite električne ograje pred živalmi - jeleni, divji prašiči, damjaki - DUO vir - kabel 400 m

Šifra: FE-8091
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 8

274.45€ 224.96€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 274.45€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Brezplačna poštnina
Komplet električne ograje za živali je idealna izbira, ko divje gozdne živali, kot so prašiči, jeleni, srne ali damjaki, obiščejo vašo posest in vrtove ter za seboj pustijo škodo. Komplet je primeren proti vsem vrstam gozda in divjadi, ki jih bo električna ograja varno oddaljila od vaših vrtov. Končajte škodo na svojih preoranih poljih in uničenje vaših pridelkov s tem kompletom električnih ograj za divje živali.
Osnova kompleta je kombinirani fencee power generator DUO PD50 z močjo 5 J, ki je zanesljiva izbira tudi za daljše ograje z možno dolžino postavitve do 40 kilometrov. Kombinirani agregat lahko napajate z adapterjem iz 230 V omrežja ali iz klasičnega 12 V avtomobilskega akumulatorja, ki ga lahko uporabite tudi kot rezervni vir v primeru izpada elektrike.
Sodoben dizajn naprave s stikalom na sprednji strani in najnovejšo mikroprocesorsko tehnologijo v notranjosti, ponuja zanesljivo rešitev v boju proti divjim prašičem in divjadi. LED indikatorske lučke s stolpičnim grafom nazorno prikazujejo delovanje vira, merijo napetost in hkrati signalizirajo morebitno okvaro na električni ograji. Možnost preklopa moči med polovično in polno močjo, z uporabo gumba za vklop ali zelo nizka poraba, to so nekatere druge prednosti tega generatorja.
V kompletu je priložen 400-metrski visokokakovosten modri kabel s premerom 3 mm in bakrenimi vodniki, ki bodo zagotovili maksimalno prevodnost tudi pri dolgih napeljavah. Narejena je iz močnega in vzdržljivega materiala, modra barva je lepo vidna divjadi in deluje kot opozorilo pred dotikanjem ograje. Z uporabo masivnih plastičnih stebrov z 11 zankami za individualno izbiro napeljave žice lahko ustvarite višino ograje do 136 cm.
Električni komplet proti napadom divjadi in za zaščito zemlje, lastnine pred škodljivci je zelo enostaven za namestitev in upravljanje. Mobilne plastične stebre je mogoče zelo enostavno razstaviti.
Vsebina paketa:

generator fencee power DUO PD50
1× kabel ø 3 mm, nerjaveče jeklo 2 × 0,25 mm + baker 2 × 0,25 mm - dolžina 400 m
10× steber 156 cm (nad tlemi 136 cm), 11× očesce
1x ozemljitvena palica 100 cm

V paketu generatorja je vključeno:

1x napajalnik Fencee DUO 14 V 1,5 m
1× ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)
1× priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1× baterijski ograjni DUO kabel 1,7 m
1x opozorilna tabla
1x uporabniški priročnik

Skupaj s celotnim kompletom proti divjim živalim priporočamo nakup 200 mm DIN letve za enostavno pritrditev generatorja na steno.
Teža kompleta: 11,1 kg

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.