Komplet električne ograje za pametno kmetijo - RF vir z 1 J krmilnikom - centralni WiFi prehod

Šifra: FE-8093
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 12

408.30€ 334.67€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 408.30€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Brezplačna poštnina
Celoten sklop električne ograje sodobne pametne kmetije Fencee je namenjen povezavi z aplikacijo Fencee Cloud ter kasnejšemu upravljanju in nadzoru vseh povezanih RF naprav preko mobilnega telefona, tablice ali računalnika. V kompletu je krmilnik Monitor MX10, ki se uporablja za spremljanje napetosti na ohišju, na kritičnih ali težko dostopnih mestih. Komplet z močnim kombiniranim RF generatorjem Fencee Energy DUO RF EDX150 z močjo 15 J je primerna rešitev tudi za najzahtevnejše ograje in instalacije do dolžine 120 km. Zaradi svoje zmogljivosti se generator lahko uporablja za skoraj vse vrste živali. Od manjših koz, ovc ali ponijev do velikih živali, kot so govedo, govedo, konji, prašiči. Služila bo tudi kot zaščita pred gozdnimi živalmi in divjimi prašiči.
Zmogljiv kombinirani generator EDX150 lahko napajate s pomočjo adapterja iz omrežja 230 V. Lahko pa uporabite navaden avtomobilski akumulator 12 V, ki je še posebej primeren kot rezervni vir napajanja v primeru izpada elektrike. Zaradi večje porabe generatorjev iz serije modelov DUO RF EDX dolgotrajno baterijsko delovanje ni primerno. Generator ima tudi rumeno sponko za drugo zmanjšano moč, ki se lahko uporablja ravno za ograde z mladimi ali manjšimi živalmi. Velik LCD zaslon vas jasno obvešča o vseh pomembnih vrednostih na ohišju ali generatorju. LED luči in BARGRAF na sprednji strani so zlahka vidni tudi pri dnevni svetlobi. Prikazujejo delovanje vira, napetost na ograji in signalizirajo morebitno okvaro na elektroograji.
S pomočjo centralnega FENCE WiFi GATEWAY GW100 sparite vse pametne RF naprave in dobite pregled nad vsemi informacijami posameznih generatorjev ali nadzornih monitorjev. Nato jih lahko nadzorujete od koder koli na svetu zahvaljujoč mobilni ali spletni aplikaciji Fencee Cloud. Osnovni doseg radijske komunikacije (RF) med generatorjem in prehodom je do 10 km na normalnem terenu in v naseljenih območjih. Na zahtevnem hribovitem ali gosto gozdnatem terenu se doseg skrajša, nasprotno, na odprtem prostoru je lahko veliko daljši. Za povečanje dometa RF signala med generatorjem in prehodom priporočamo uporabo zunanje antene, ki lahko poveča doseg komunikacije do razdalje 30 km. Oglejte si članek z navodili, kako pravilno namestiti zunanjo anteno, da zagotovite najučinkovitejši prenos RF signala.
MX10 Control Monitor meri vrednost napetosti na ohišju. Če napetost pade pod nastavljeno vrednost, monitor pošlje takojšnji signal prehodu in ta sproži alarm. Nadzorni monitorji imajo več možnosti namestitve, ena izmed njih je namestitev na vhodna vrata. Pogosta je tudi postavitev električne ograje na kritičnih in težko dostopnih mestih, na primer ob reki. Preberite več o možnostih namestitve in uporabe monitorja MX10.
Napravo lahko upravljate z mobilno ali spletno aplikacijo od koder koli na svetu, kjer je internetna pokritost. In to zahvaljujoč centralni napravi FENCE WiFi GATEWAY GW100. Več o aplikaciji Fencee Cloud.
Oblak zbira podatke iz RF generatorjev in nadzornih monitorjev. Z uporabo centralnega prehoda lahko enostavno nastavite in nadzirate posamezne naprave z enega mesta, z uporabo mobilne aplikacije ali spletnega vmesnika. Preko oblaka ne samo nadzorujete generatorje ograj, temveč jih tudi preverjate z obvestili, ki se takoj prikažejo na vašem telefonu ali e-pošti.

Prenos aplikacije za Android iz Google Play
Aplikacija za Apple iOS za prenos v App Store

Vsebina paketa:

generator fencee power DUO RF PDX10
centralna krmilna naprava FENCE WiFi GATEWAY GW100

Vključeno v paket generatorja power DUO RF PDX10:

1x generator ograje moči DUO RF PDX10
1x daljinski upravljalnik generatorja
1x CR2 3V baterija
1x napajalnik Fencee DUO 14 V 1,5 m
1× ozemljitveni kabel 150 cm (ušesca-ušesca)
1x priključni kabel 100 cm (oko-srce)
1x baterijski ograjni DUO kabel 170 cm
1x opozorilna tabla za ograjo
1× osnovna RF antena
Navodila za uporabo

Skupaj s kompletom priporočamo nakup 200 mm DIN letve za enostavno montažo agregata na steno.
Vključeno v paket FENCE WiFi GATEWAY GW100

1× osnovna RF antena
1x napajalnik 14 VDC
1× vir rezervne baterije 9,6 V
2x vijak in moznik za montažo
Navodila za uporabo

Teža kompleta: 2 kg

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.