SCHOPF FLY KILL raztopina v pršilu za uničevanje muh, mravelj in moljev, 1000ml

Šifra: BR-0377
Nagradne točke: 1

18.10€ 14.84€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 18.10€

Na zalogi

Razpršilo za uničevanje muh, mravelj in moljev SCHOPF FLY KILL, 1000 ml

Pripravek za zatiranje muh, komarjev, moljev, ščurkov, pršic itd ., 1000 ml raztopina za takojšnjo uporabo = nanos s pršenjem na mesta pogostega pojavljanja, s takojšnjim učinkom, učinkovina Permetrin, Chrysanthemum cin. Izvleček, piperonil butoksid, tetrametrin.


Ciljni organizem

Za ubijanje letečih žuželk – muh, komarjev, oblačilnih moljev, pa tudi plazečih se žuželk - pršice, čmrlji, hrošči, ščurki, mravlje itd.


Področja uporabe

Pripravek se lahko uporablja v gospodinjstvih, v skladiščih ali tudi na kmetijah, v kokošnjakih v hlevih in farmah.


Priprava

Pripravek je na voljo v 1000 mililitrskem pakiranju v obliki tekoče raztopine, ki je pripravljena za takojšnjo uporabo .


Aplikacija

Muhe in komarji: Nanesite v tankem sloju z razdalje 30 cm na mesta zbiranja žuželk - stene, stebre, okenske in vratne podboje.


Mravlje, hrošči, ščurki: Nanesite zadostno količino na vsa zavetja in poti, tako da je mesto nanosa rahlo navlaženo. Postopek ponovite po 2-3 dneh.

Garderobni molji : Ko so napadeni, z razdalje 1 metra namažite garderobne omare, predale in škatle za shranjevanje.

Čmrlji, klopi : Pred nanosom očistite kokošnjak, grede, gnezda za nesnice in ostale prostore, kjer želite nanesti sredstvo. Nato na te površine s kratke razdalje razpršite izdelek, tako da je površina za nanašanje rahlo navlažena. Po 5 do 8 dneh je priporočljivo celoten postopek ponoviti.

SCHOPF FLY KILL, 1000 ml


Učinkovitost

Preparat za uničevanje plazečih in letečih žuželk ima skoraj takojšen učinek po nanosu, ki traja dolgo časa. Poraba nanosa: cca 5 g/m2 ? 10 stiskov pršilnega aplikatorja. Po potrebi lahko pripravljeno raztopino odstranimo z vodo in detergentom .


Priporočilo prodajalca

POZOR! Pripravek ni namenjen nanosu na hrano, živali, steljo, krmo, vključno s krmilnicami in napajalniki! Pokrijte vse površine, ki jih ne bi smeli obdelovati. Izogibajte se uporabi v bližini bolnih ljudi in živali ali novorojenčkov. Sredstvo uporabljajte samo za uničevanje insektov v skladu z navodili za uporabo.


Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.