RABITIN ZA KUNCE 500 ML

Šifra: rabitin_kralik_0,5L

7.14€ 6.52€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 7.14€

Na zalogi

Za izboljšanje reprodukcije in vzgoje mladičev.
RABITIN vsebuje specifičen kompleks snovi, ki izboljšujejo reprodukcijo živali na vaši kmetiji. Vse učinkovine so v obliki, ki zagotavlja največjo učinkovitost vsake izmed njih.

RABITIN pri samcih podpira spermatogenezo, saj poveča kakovost ejakulata, predvsem število semenčic in njihovo mobilnost. Samice imajo boljšo oploditev in posledično boljši razvoj plodov. Zahvaljujoč RABITINU se mladiči skotijo z večjo težo, imunostjo in vitalnostjo, kar pozitivno vpliva na njihovo zdravje in razvoj v naslednjem življenjskem obdobju.

RABITIN je primeren za dajanje mladim kuncem že po rojstvu, s čimer ohranjamo njihovo večjo vitalnost in imunost, kar se odraža v njihovi nižji smrtnosti.

RABITIN se lahko uporablja tudi v primerih, ko je zaželeno povečati rast skeletnih mišic, na primer pri uporabnih živalih ali živalih za razstave ali športne namene.

Visoka učinkovitost pripravka je posledica posebne proizvodne tehnologije, kjer so učinkovine zaščitene pred razgradnjo v želodcu in prebavnem traktu z oblogo. Ta zaščitna obloga se postopoma razgrajuje, dokler se aktivna snov v celoti ne sprosti v telesu v svoji največji učinkovitosti.

Bistvena prednost te tehnologije je v tem, da se v raztopini ustvari posebna nosilna in izolacijska gobasta mikrostruktura, ki preprečuje lepljenje aktivnih snovi na stene cevi dovodne vode ali v napajalnikih. To odpravi nevarnost razmnoževanja neželenih organizmov na teh ostankih in njihovega kasnejšega širjenja na vse živali.

Sestavine:

  • L-karnitin
  • vitamini
  • naravne snovi
  • obdelana pitna voda

Navodila za hranjenje:

dajemo ga v količini 1 ml na 1 kg telesne teže v krmni vodi ali na suhi sestavini krmnega obroka. Izdelek se lahko daje neprekinjeno za povečanje rasti skeletnih mišic.

Pripravek lahko kombiniramo in jemljemo sočasno s katerimkoli izdelkom znamke BENEFEED ®   za določeno kategorijo živali. Seznam teh izdelkov je na voljo nižje na tej strani, vendar je naveden le en paket vsakega izdelka. Dodatno embalažo najdete v ustrezni kategoriji izdelkov.

Shranjevanje:

Hraniti v suhem in temnem okolju v originalno zaprti embalaži. Po odprtju porabite postopoma, izdelka ne shranjujte dlje časa. Mikroskopsko majhni trdni delci in rahla usedlina so posledica vsebnosti naravnih snovi in niso napaka izdelka.

Premer bobna (cm) 24 vajec

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.