Dodatna etaža za rejo perutnine CIMUKA CB40-03-TA

Šifra: BR-0235
Nagradne točke: 9

294.87€ 241.70€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 294.87€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Dodatna etaža za rejo perutnine CIMUKA CB40-03-TA

Dodatna etaža kokošnjaka primerna za rejo 40 do 45 piščancev s patentirano tehnologijo Comfortplast dimenzij 104 x 64 x 49 cm . To je 1-nadstropna kletka brez okvirja s 3 predelki , ki so opremljeni z grelno palico z nastavljivim termostatom in izhodom za žarnico , krmilniki z mrežo za preprečevanje potrate krme, napajalniki z dovodom vode brez rezervoarja. .


Zmogljivost reje po posameznih vrstah perutnine

  • piščanci 40 - 45 kos

  • prepelice 80 - 90 kos

  • gosi 25 - 30 kos

  • race 40 - 45 kos

  • fazani 60 - 70 kos


Dimenzije

Dimenzije sestavljenega kokošnjaka , vključno z grelno enoto in krmilnikom, so 104 x 64 x 49 cm .

Dodatno nadstropje kokošnjaka Cimuka CB40-03 je mogoče kombinirati (zložiti) z naslednjimi izdelki: kokošnjak Cimuka CB25-03, kletka za prepelice Cimuka BYK-03, kletka za perutnino Cimuka GL40-03.

Dimenzije
posameznih delov kletke so prikazane na spodnji sliki :

CIMUKA CB40-03-xK sl

Nastavljiv ogrevalni sistem z virom svetlobe

Toploto in svetlobo, potrebno za rast mladičev , zagotavlja avtomatska ogrevalna enota. Enota je opremljena z elektronskim termostatom, s katerim je mogoče regulirati temperaturo v območju od 0 do 40°C. Grelni del enote je seveda opremljen z zaščitnim pokrovom, ki preprečuje dotik mladičev z grelnimi kabli in ni nevarnosti opeklin. Grelna enota ponuja tudi možnost stabilnega vira svetlobe s pomočjo žarnice (ni priložena v paketu). Zahtevana moč žarnice se določi glede na temperaturo v prostoru, kjer bo kokošnjak in ne sme biti višja od 75 W. Več informacij najdete v spodnjih navodilih.


Sistem hranjenja

Paket vključuje tri prenosne sklede za hranjenje za prve dni življenja piščancev, perutninska hiša pa je opremljena tudi z visečo krmilnico velike prostornine za do 2-dnevno zalogo krme za vsakega piščanca. Hranilniki so izdelani iz kakovostne plastike, odporne na udarce in zelo enostavne za vzdrževanje . Poleg tega so krmilnice opremljene s posebno rešetko , ki preprečuje , da bi mladiči izkopali krmo in je tako ne zapravljajo . Rešetka je zasnovana za ustrezno gibanje med uživanjem krme.

CIMUKA CB40-03-xK sl


Napajalni sistem

Naprava je opremljena z dvema klobučnima napajalnikoma za prve dni življenja piščancev in dvema po višini nastavljivima napajalnikoma , ki zagotavljata nemoten in higieničen način napajanja piščancev v kletki. Dodatni posodi za vodo so del nastavkov, ki ustvarjajo visokokakovostne avtomatske napajalnike in tudi preprečujejo, da bi se mladiči namakali. Do avtomatskih napajalnikov se voda dovaja po sistemu cevi.

CIMUKA CB40-03-xK sl

Tehnologija "COMFORTPLAST".

Logotip COMFORTPLAST

Nastala je na podlagi 30 letnih izkušenj s proizvodnjo kletk v podjetju CIMUKA - kombinacija znanstvenih raziskav, praktičnih izkušenj in zahtev rejcev perutnine po vsem svetu. Od leta 2011 se ta tehnologija uporablja tudi v perutninskih farmah CIMUKA, ki jih trenutno ponujajo v več kot 50 državah po svetu. V primerjavi s konkurenco so kokošnjaki izdelani iz 100% reciklirane, visoko odporne plastike , ki ne rjavi in ne razpada v neposrednem stiku s perutninskimi iztrebki . Plastične perutninske farme prav tako odpravljajo nevarnost poškodb zaradi ostrih robov in so zelo preproste za higiensko vzdrževanje . Perutninske farme CIMUKA s tehnologijo "COMFORTPLAST" so pakirane za enostavno rokovanje in standardni transport paketov. Paket je sestavljen iz posameznih delov, ki jih je za pravilno delovanje izdelka potrebno sestaviti po preprostih, slikovnih navodilih spodaj.


Video navodila za montažo:

 

Dimenzije paketa 97x60x15 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.