Dodatna kletka za prepelice CIMUKA BYK-03-TA

Šifra: BR-0150
Nagradne točke: 4

149.68€ 122.69€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 149.68€

Na zalogi

Kletka za prepelice CIMUKA BYK-03-TA

Kletka za vzrejo 18 do 30 prepelic s patentirano tehnologijo Comfortplast , dimenzij 98 x 65 x 35 cm. To je 1-nadstropna dodatna kletka brez ogrodja s 3 predelki , ki je opremljena s posodo za odlaganje prepeličjih jajc, krmilnikom z mrežo, ki preprečuje potrato krme, napajalnikom z dovodom vode brez posode . Kletke so izdelane iz plastike z visoko odpornostjo na iztrebke prepelic in bakterije - zelo enostavno vzdrževanje kletke in iztrebkov.


Dimenzije kletke za prepelice

Dimenzije zložene kletke za prepelice, vključno s krmilnikom in ležišči , so 98 x 65 x 35 cm.

Dodatno nadstropje kletke za vzrejo prepelic Cimuka BYK-03 lahko kombinirate (zložite) z naslednjimi izdelki: Vzgajališče Cimuka CB40-03, Vzgajališče Cimuka CB25-03, Vzgaajališče Cimuka GL40-03.

Dimenzije
posameznih delov kletke so prikazane na spodnji sliki :

 

Dimenzije kletke za prepelice CIMUKA

Sistem hranjenja

Kletke so opremljene z visečimi krmilniki velike prostornine za oskrbo posamezne prepelice s krmo do 2 dni. Krmilniki so izdelani iz kakovostne plastike, odporne na udarce in zelo enostavne za vzdrževanje . Poleg tega so krmilniki opremljeni s posebno rešetko , ki prepelicam preprečuje , da bi izkopale krmo in je tako ne zapravljajo . Rešetka je zasnovana za ustrezno gibanje med uživanjem krme.

Krmilnik CIMUKA kletke za prepelice


Napajalni sistem

Posamezni predelki so opremljeni z avtomatskimi nipl napajalniki , ki zagotavljajo nemoten in higieničen način napajanja prepelic v kletki. Nastavek za pitje vsebuje tudi dodatne posode za kapljanje vode , ki zaradi ozke reže med nastavkom in skledo preprečujejo namakanje prepelic. Do avtomatskih napajalnikov se voda dovaja po sistemu cevi.

Napajalniki v kletkah za prepelice CIMUKA


Elipsasto podnožje s posodo za odlaganje prepeličjih jajc

Posebno oblikovana podlaga za prepelice zagotavlja večje udobje pri stoji, hoji in parjenju. Elipsasta oblika poveča trdnost celotne strukture , hkrati pa ta oblika zmanjša oprijem iztrebkov . Fleksibilna struktura materiala preprečuje nastanek težav s stopali. Naklon podlage vam bo zagotovil ločeno zbiranje jajčec v posodi za odlaganje . Tako boste lahko rešili poškodovana ali razpokana jajca, ne bo se vam treba ukvarjati z jajci, prekritimi z iztrebki, ali iskati pozabljena jajca v kletki, na splošno pa boste prihranili čas pri zbiranju jajčec .

Odlagalna posoda za kletke za prepelice CIMUKA


Tehnologija "COMFORTPLAST".

Logotip COMFORTPLAST

Nastala je na podlagi 30 letnih izkušenj s proizvodnjo kletk v podjetju CIMUKA - kombinacija znanstvenih raziskav, praktičnih izkušenj in zahtev rejcev perutnine po vsem svetu. Od leta 2011 se ta tehnologija uporablja tudi v kletkah za prepelice CIMUKA, ki so trenutno na voljo v več kot 50 državah po svetu. V primerjavi s konkurenco so kletke izdelane iz 100% reciklirane, visoko odporne plastike , ki ne rjavi in ne razpade v neposrednem stiku z iztrebki prepelice . Plastične kletke za prepelice odpravljajo tudi nevarnost poškodb zaradi ostrih robov in so zelo enostavne za higiensko vzdrževanje . Kletke za prepelice CIMUKA s tehnologijo "COMFORTPLAST" so pakirane za enostavno rokovanje in standardni transport paketov. Paket je sestavljen iz posameznih delov, ki jih je za pravilno delovanje izdelka potrebno sestaviti po preprostih, slikovnih navodilih spodaj.


Dimenzije paketa 97x60x14 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.