Peč za pico AGF-P-2 - 2 komori, 3000 W

Šifra: pec_agf_p_2
Ocena: AGROFORTEL
Nagradne točke: 12

390.15€ 319.80€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 390.15€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Predstavljamo vam kvalitetno pizza peč znamke AGROFORTEL za GASTRO.
S to pečjo za pico lahko pripravite katero koli vrsto kruha - pico, torte, žemljice. Temperaturo lahko individualno spreminjate in jo lahko nastavite do 350 °C. Glede na želene rezultate lahko izberete izbiro zgornjega ali spodnjega ogrevanja ali kombinacijo obeh. Ko pečica doseže želeno temperaturo, bo to temperaturo samodejno vzdrževala, dokler ne spremenite nastavitve ali pečice izklopite. To zagotavlja hrustljavo in enakomerno pečeno pico. Za razliko od drugih pečic je ta pizza peč sposobna istočasno speči dve pici hkrati.
Pod regulatorji temperature se nahajajo vrtljivi časovnik in dve stikali, ki aktivirata segrevanje pečice in prižigata lučko v napravi. Za peko pice tudi v stresnih situacijah lahko pečico vklopimo s časovnikom, ki se po preteku nastavljenega časa samodejno izklopi. Na splošno lahko z njim izberete čas pečenja od 0 do 120 minut.
Protizdrsne noge ter trdna in robustna konstrukcija zagotavljajo varno delovanje. Peč za pico je opremljena s steklenimi vrati in vgrajeno lučko, ki omogoča enostavno spremljanje poteka pečenja. Dno je iz šamota.
Sprednji del pečice za pico je izdelan iz nerjavečega jekla in je zelo enostaven za čiščenje. Zahvaljujoč uporabi toplotno odpornih in nerjavečih materialov pečica ni samo robustna, ampak tudi zelo vzdržljiva.

Dimenzije pečice za pico: 560 x 570 x 440 mm
Dimenzije komore: 415 x 400 x 120 mm
Napajanje: klasični kabel, 220 V
Moč: 3000 W
Garancija: 24 mesecev
Znamka: AGROFORTEL za GASTRO

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.