Osnovni set za rejo kokoši nesnic - gnezdo, krmilnica, napajalnik, jajčni mehurček

Šifra: 11410
Ocena: GAUN
Nagradne točke: 2

51.22€ 41.98€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 51.22€

Na zalogi

Osnovni set za rejo kokoši nesnic - gnezdo, krmilnik, napajalnik, embalaža za jajca

Začetni komplet za perutnino: vse, kar potrebujete za srečno življenje vaših pernatih prijateljev.

Naš začetni komplet za perutnino je idealna rešitev za vsakogar, ki želi začeti gojiti piščance, purane, gosi, race ali katero koli drugo perutnino. Komplet vsebuje vse potrebne elemente, da bodo vaši pernati prijatelji udobni, zdravi in varni.

Kaj vsebuje komplet:

  • Napajalnik za perutnino (16 kg): Robusten in enostaven za čiščenje napajalnik na nogicah, ki ga lahko postavite na tla ali obesite. Primerno za široko paleto perutnine, vključno z golobi in majhnimi pticami.
  • Pijalnik za perutnino (5 litrov): Praktičen klobučni napajalnik z nogami in bajonetnim pokrovom, namenjen za vse vrste tekočin. Enostavno vzdrževanje in možnost uporabe kot viseča krmilnica.
  • Gnezdo za kokoši nesnice s košaro: Optimalno zasnovano za varno odlaganje jajc, s snemljivo košaro in nagnjenim dnom, kjer se jajca odkotalijo.
  • Transportna škatla za 12 jajc (zelena): Idealna rešitev za varen transport in shranjevanje jajc, da imate sveža jajca vedno pri roki.

Vsak izdelek v kompletu je izdelan iz trpežne plastike, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje. Ta komplet je zasnovan tako, da vam olajša nego vaše perutnine in ji zagotovi vse, kar potrebuje za zdravo in srečno življenje.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.