OPTIMIN zajec 500 ml

Šifra: optimin_kralik_0,5L

4.88€ 4.46€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 4.88€

Na zalogi

Podpora imunskemu sistemu in povečanje produktivnosti
OPTIMIN je odlično prehransko dopolnilo za živali v reji, ki ne morejo uporabljati naravnega izbora hrane glede na trenutne potrebe svojega organizma, ki se spreminjajo tudi s starostjo, zahtevo po visoki produktivnosti itd. To pogosto vodi v oslabitev imunskega sistema. sistem teh živali, ki so potem zelo dovzetne za razne bolezni. Porušeno ravnovesje mineralnih snovi v telesu povzroča tudi težave s produktivnostjo, vitalnostjo itd.

OPTIMIN vsebuje specifičen kompleks mineralov in drugih snovi ob upoštevanju individualnih potreb kategorije živali, ki jim je namenjen. Mineralne snovi so v obliki, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost posameznega elementa, tako da je raven posameznih elementov v telesu uravnotežena. Optimalna raven vseh elementov v telesu je med drugim nujen pogoj za visoko obrambno sposobnost in odpornost telesa, na primer proti nalezljivim in virusnim boleznim. Pri rejnih živalih se odpravijo tudi negativne posledice zmanjšanja produktivnosti zaradi zmanjšane vsebnosti makro in mikro elementov v organizmu.

Visoko učinkovitost OPTIMINE povečujejo tako snovi naravne narave kot predvsem specifično razmerje elektrolitov, ki je (podobno kot vsebnost posameznih elementov) optimizirano tudi za določeno kategorijo živali. Zahvaljujoč njim se pospeši prehod učinkovin preko celične membrane v notranjost celice.

Zaradi zgoraj navedenih razlogov je OPTIMIN bistveno učinkovitejši od standardnih tekočih mineralnih prehranskih dopolnil za živali (ki pa so po svoji naravi do 80% učinkovitejši od trdne oblike mineralnih dopolnil).

Sestavine:

  • mineralne snovi
  • elektroliti
  • naravne snovi
  • obdelana pitna voda

Navodila za hranjenje:

dajemo ga v količini 10 ml na 1 liter krmne vode skozi celo leto.

Pripravek lahko kombiniramo in dajemo sočasno s katerimkoli izdelkom znamke BENEFEED® za določeno kategorijo živali. Seznam teh izdelkov je na voljo nižje na tej strani, vendar je naveden le en paket vsakega izdelka. Dodatno embalažo najdete v ustrezni kategoriji izdelkov.

Shranjevanje:

Hraniti v suhem in temnem okolju v originalno zaprti embalaži. Po odprtju porabite postopoma, izdelka ne shranjujte dlje časa. Mikroskopsko majhni trdni delci in rahla usedlina so posledica vsebnosti naravnih snovi in niso napaka izdelka.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.