Perutninska kletka CIMUKA CB25-03-5K

Šifra: BR-0176
Nagradne točke: 33

1,088.88€ 892.52€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 1,088.88€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Perutninska kletka CIMUKA CB25-03-5K

Perutninska kletka primerna za vzrejo 200 do 225 piščancev s patentirano tehnologijo Comfortplast , dimenzij 104 x 60 x 196 cm . To je 5-nadstropna kletka s 3 prekati , ki so opremljeni z grelno palico z nastavljivim termostatom in izhodom za žarnico , krmilniki z mrežo za preprečevanje odlaganja krme, napajalniki z dovodom vode iz 20-litrskega rezervoarja. .

 

Zmogljivost reje po posameznih vrstah perutnine


  • piščanci 200-225 kos

  • prepelice 400-450 kos

  • gosi 125-150 kos

  • race 200-225 kos

  • fazani 300-350 kos


Dimenzije perutninske kletke

Dimenzije zložene petnadstropne kletke, vključno s kolesi, rezervoarjem za vodo, grelnimi enotami in krmilniki, so 104 x 60 x 196 cm.

Kletka Cimuka CB25-03 lahko kombinirate (zložite) z naslednjimi izdelki: kletko Cimuka CB40-03, kletko za prepelice Cimuka BYK-03, kletko za vzrejo perutnine Cimuka GL40-03.

Dimenzije
posameznih delov kletke so prikazane na spodnji sliki :


Dimenzije perutninske farme CIMUKA CB25-03-1K

Nastavljiv ogrevalni sistem z virom svetlobe

Toploto in svetlobo, potrebno za rast mladičev , zagotavlja avtomatska ogrevalna enota perutninske kletke. Enota je opremljena z elektronskim termostatom, s katerim je mogoče regulirati temperaturo v območju od 0 do 40°C. Grelni del enote je seveda opremljen z zaščitnim pokrovom, ki preprečuje dotik mladičev z grelnimi kabli in ni nevarnosti opeklin. Grelna enota ponuja tudi možnost stabilnega vira svetlobe s pomočjo žarnice (ni priložena v paketu). Zahtevana moč žarnice se določi glede na temperaturo v prostoru, kjer bo kokošnjak in ne sme biti višja od 75 W. Več informacij najdete v spodnjih navodilih.


Sistem hranjenja

Vsako nadstropje je polno treh prenosnih skled za hranjenje za prve dni življenja piščancev , perutninska kletka pa je opremljena tudi z visečim napajalnikom velike prostornine za do 2-dnevno oskrbo s krmo za vsakega piščanca. Krmilniki so izdelani iz kakovostne plastike, odporne na udarce in zelo enostavne za vzdrževanje . Poleg tega so krmilnice opremljene s posebno rešetko , ki preprečuje , da bi mladiči izkopali krmo in je tako ne zapravljajo . Rešetka je zasnovana za ustrezno gibanje med uživanjem krme.

Sistem_krmeni_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Napajalni sistem

Kletka je v vsakem nadstropju opremljena z dvema klobučnima napajalnikoma za prve dni življenja piščancev in dvema po višini nastavljivima napajalnikoma , ki zagotavljata nemoten in higieničen način napajanja piščancev v kletki. Dodatni posodi za vodo so del nastavkov za nastavek, ki ustvarjajo visokokakovostne avtomatske napitke in tudi preprečujejo, da bi se namakali. Voda v avtomatske pitnike se dovaja iz prozornega vodnega rezervoarja po sistemu cevi. Rezervoar torej nudi popoln pregled nad trenutnim stanjem nivoja vode , njegov pokrov ščiti vodo pred onesnaženjem in zagotavlja, da jo rejci zlahka dopolnijo po potrebi.

Napajeci_system_odchovny_drubeze_CIMUKA CB25-02-1K


Tehnologija "COMFORTPLAST".

Logotip COMFORTPLAST

Nastala je na podlagi 30 letnih izkušenj s proizvodnjo kletk v podjetju CIMUKA - kombinacija znanstvenih raziskav, praktičnih izkušenj in zahtev rejcev perutnine po vsem svetu. Od leta 2011 se ta tehnologija uporablja tudi v perutninskih farmah CIMUKA, ki jih trenutno ponujajo v več kot 50 državah po svetu. V primerjavi s konkurenco so kokošnjaki izdelani iz 100% reciklirane, visoko odporne plastike , ki ne rjavi in ne razpada v neposrednem stiku s perutninskimi iztrebki . Plastične perutninske kletke prav tako odpravljajo nevarnost poškodb zaradi ostrih robov in so zelo preproste za higiensko vzdrževanje . Perutninske farme CIMUKA s tehnologijo "COMFORTPLAST" so pakirane za enostavno rokovanje in standardni transport paketov. Paket je sestavljen iz posameznih delov, ki jih je za pravilno delovanje izdelka potrebno sestaviti po preprostih, slikovnih navodilih spodaj.


Primer iz prakse

FOTO-CB25
Video navodila za montažo:

Dimenzije paketa 97x60x47 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.