Namestitvene vilice brez ročaja SVERIGE GREPEN

Šifra: SG0020
Nagradne točke: 1

31.97€ 26.20€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 31.97€

Na zalogi

IZJEMNO LAHKE IN TRPEŽNE VILICE.

Edinstvene pozicionirne vilice SverigeGrepen™, ki so jih razvili kolesarji in fizioterapevti. Razvili so jo jahači in fizioterapevti.
Ergonomski ročaj.
4 metode prijema.
Najnižja teža vilic na trgu, le 900 gramov.
SVERIGEGREPEN™
So nove patentirane mešalne vilice, zasnovane in izdelane na Švedskem. Posebno oblikovane in lahke vilice omogočajo zelo enostavno rokovanje. Ročaj je zasnovan tako, da omogoča 4 načine prijema. Ročaj praktično stabilizira vilice in tako učinkovito zmanjša obremenitev komolcev in ramen. Odlične lastnosti švedskih vilic še poveča ergonomsko oblikovan ročaj. Izdelan je iz eloksiranega aluminija in njegova netipična ergonomska oblika pomaga ohranjati pravilno držo med delom.

GLAVNE PREDNOSTI:

  • Ergonomsko primeren delovni položaj.
  • Edinstven dizajn ročaja, ročaja in vilic.
  • Primerno za majhne in velike ljudi.
  • Odporen na zelo mrzle in vroče vremenske razmere.
  • Skrajšajo trajanje obroka.
  • Ena najnižjih tež na trgu (skupna teža 900 g).
  • Hitro zmanjšajo količino smeti.

Stoletja so se uporabljale tradicionalne težke kovinske vilice, ki so med dolgotrajnim in zahtevnim delom povzročale poleg fizične obremenitve tudi posledične bolečine v hrbtu, ramenih in podlakteh. Sodobni časi z novimi materiali so omogočili razvoj novih lahkih, ergonomskih vilic SverigeGrepen ™. Vilice in ročaj so izdelani iz posebne plastike, ročaj pa iz anodiziranega aluminija, zaradi česar so ene najlažjih vilic na trgu in praktično nezlomljive. Skupna teža vilic je bila znatno zmanjšana na samo 900 g. Švedske vilice so bile razvite in izdelane na Švedskem in so prilagojene ekstremnim vremenskim razmeram na Švedskem. Lahko prenesejo visoke temperature in mraz.

Konstrukcija vilic SverigeGrepen ™ skrajša čas rezkanja in zmanjša nepotrebno porabo peletov, oblancev ali žagovine. Ergonomska oblika in teža vilic omogočata večjo stabilnost, zato več gnoja ostane v vilicah, ne da bi bile videti pretežke. Peleti, oblanci ali žagovina padajo zelo učinkovito in hitro. Tako bo čas in kakovost čiščenja učinkovitejša.


Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.