Lesena ptičja krmilnica s stojalom AGF330

Šifra: zoo_330
Ocena: AGROFORTEL
Nagradne točke: 1

49.41€ 40.50€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 49.41€

Na zalogi

Lesena ptičja krmilnica s stojalom AGF330

Vzdržljiva ptičja hišica AGF 330 s stabilnim stojalom proizvajalca AGROFORTEL je izdelana iz visokokakovostnega masivnega lesa. Naknadno je bila obdelana z ekološkimi in lazurami, kar ji omogoča odpornost na neugodne vremenske razmere.

Zahvaljujoč stabilnemu stojalu je to čudovito kabino enostavno postaviti na vaš vrt , teraso ali balkon. Poleg tega je pesjak mogoče hitro in enostavno napolniti z veliko količino krme, zato ga ni treba pogosto polniti. Preprosto odstranite streho in dodajte novo hrano, kot so lojne kroglice, oreščki ali razsuta hrana .

Ptičja hišica vam omogoča opazovanje ptic neposredno na vašem vrtu, na balkonu ali terasi tudi v zimskih mesecih; je lep hobi, ki pomaga znebiti se stresa vsakdana. Otroci se prav tako hitro naučijo praktično prepoznati lokalne vrste ptic in uživajo v čakanju ob oknu, da naslednja ptica prileti po zrno.

Divje ptice se vedno zadržujejo v bližini varnih virov hrane, zato mora biti ptičja hišica vedno dobro založena. Poskusite na svoje območje pritegniti čim več divjih ptic, da zmanjšate širjenje potepuškega žolne , nevarne gosenice z dlačicami, ki jo divje ptice naravno lovijo in s tem zmanjšujejo njeno populacijo.

Naravni videz z veliko zeleno streho bo obogatil vsak vrt in se podal v vsak dom.


Dimenzije:

Skupna višina: 127 cm

Premer stojala: 70 cm

Dimenzije kabine: 33 cm dolžina x 22 cm širina x 26 cm višina.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.