Kultura kefirja

Šifra: 13026
Ocena: MILKY

5.87€ 4.81€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 5.87€

Na zalogi

  1. Navodila za pripravo kefirja:

    1. Vsebino vrečke kefirne kulture dodajte enemu litru steriliziranega mleka pri temperaturi 20-22°C.

  2. 2. Mešanico pustite 24 ur pri stalni temperaturi 20-22°C. V tem času bo prišlo do fermentacije in kefir bo pripravljen za uporabo.

  3. 3. Končni kefir je zdaj pripravljen za uživanje. Rok uporabnosti je odvisen od temperature skladiščenja: pri temperaturi 5°C je obstojen približno 5 dni, pri temperaturi 10°C pa približno 3 dni.

  4. 4. Za pripravo drugega kefirja je najbolje, da vzamete 3 žlice svežega kefirja in jih dodate v drug liter steriliziranega mleka. Sledite temu postopku, kot je opisano zgoraj.

  5. Med pripravo bodite pozorni na temeljito higieno, da zmanjšate tveganje za vnos tujih bakterij v kefirno kulturo. Kefirne izdelke hranite na hladnem in suhem mestu, da ohranite njihovo kakovost.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.