Kletka za perutnino CIMUKA GL40-03-1K

Šifra: BR-0319
Nagradne točke: 7

217.74€ 178.48€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 217.74€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Kletka za plemensko perutnino CIMUKA GL40-03-1K

Kletka za vzrejo kokoši, prepelic in druge perutnine dimenzij 98 x 60 x 73 cm. Gre za 1-nadstropno kletko , ki je opremljena s krmilnico z mrežo proti zavrženju hrane in napajalnikom z dovodom vode iz 8-litrskega rezervoarja . Kletke so izdelane iz plastike z visoko odpornostjo na iztrebke in bakterije - zelo enostavno vzdrževanje kletke in iztrebkov. Možnost razširitve z nadstropji (max. 4 nadstropja), enostavno upravljanje s kolesi z zavoro.


Kapacitete kletk odrasle perutnine po posameznih vrstah


Dimenzije kletke

Mere zložene kletke za perutnino vključno s kolesi, rezervoarjem za vodo in krmilnikom so 98 x 60 x 73 cm.

Kletke za vzrejo perutnine Cimuka GL40-03 lahko kombinirate (zložite) z naslednjimi izdelki: kletka za vzrejo perutnine Cimuka CB40-03, kletka za vzrejo perutnine Cimuka CB25-03, kletka za vzrejo perutnine Cimuka BYK-03.

Dimenzije
posameznih delov kletke so prikazane na spodnji sliki :

Prikaz dimenzij kletke CIMUKA

Sistem hranjenja

Kletke so opremljene z visečimi krmilniki velike prostornine za oskrbo s krmo do 2 dni. Krmilniki so izdelani iz kakovostne plastike, odporne na udarce in zelo enostavne za vzdrževanje . Poleg tega so krmilniki opremljeni s posebno rešetko , ki perutnini preprečuje izkopavanje krme in je tako ne razsipa. Rešetka je zasnovana za ustrezno gibanje med uživanjem krme.

Hranilniki v kletkah CIMUKANapajalni sistem

Kletke so opremljene z avtomatskimi nipl napajalniki , ki omogočajo nemoten in higieničen način napajanja perutnine v kletki. Nastavek za pitje vsebuje tudi dodatne posodice za kapljanje vode , ki zaradi ozkega prostora med nastavkom in skledo preprečujejo, da bi se perutnina zmočila. Voda do nastavkov za pitje se dovaja iz prozornega rezervoarja za vodo po sistemu cevi. Rezervoar torej nudi popoln pregled nad trenutnim stanjem nivoja vode , njegov pokrov ščiti vodo pred onesnaženjem in zagotavlja, da jo rejci zlahka dopolnijo po potrebi.

Napajalniki v kletkah za prepelice CIMUKA


Vzdrževanje kletk in čiščenje iztrebkov

Posebno oblikovana podlaga za perutnino zagotavlja večje udobje pri stoji in hoji. Fleksibilna struktura materiala preprečuje nastanek težav s stopali. Elipsasta oblika poveča trdnost celotne strukture , hkrati pa ta oblika zmanjša oprijem iztrebkov . Kletke za plemensko perutnino so higienske zahvaljujoč izvlečnemu predalu pod kletko . Iztrebki tako padejo v posodo in ne ostanejo v njej . Ta sistem preprečuje razmnoževanje škodljivih bakterij v kletki in preprečuje morebitne bolezni perutnine.

Vzdrževanje kletk in čiščenje iztrebkovTehnologija "COMFORTPLAST".

Logotip COMFORTPLAST

Nastala je na podlagi 30 letnih izkušenj s proizvodnjo kletk v podjetju CIMUKA - kombinacija znanstvenih raziskav, praktičnih izkušenj in zahtev rejcev perutnine po vsem svetu. Od leta 2011 se ta tehnologija uporablja tudi v kletkah za perutnino CIMUKA, ki so trenutno na voljo v več kot 50 državah po vsem svetu. V primerjavi s konkurenco so kletke narejene iz 100% reciklirane, zelo odporne plastike , ki ne rjavi in ne razpade v neposrednem stiku z iztrebki . Plastične kletke za perutnino prav tako odpravljajo nevarnost poškodb zaradi ostrih robov in so zelo preproste za higiensko vzdrževanje . Kletke za perutnino CIMUKA s tehnologijo "COMFORTPLAST" so pakirane za enostavno rokovanje in standardni transport paketov. Paket je sestavljen iz posameznih delov, ki jih je za pravilno delovanje izdelka potrebno sestaviti po preprostih, slikovnih navodilih spodaj.


Video navodila za montažo:

Dimenzije paketa 97x60x15 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.