KARNIVIT perutnina 1 l

Šifra: karnivit_drubez_1L

12.86€ 11.74€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 12.86€

Na zalogi

Za izboljšanje razmnoževanja in vzreje piščancev
KARNIVIT vsebuje specifičen kompleks snovi, ki izboljšujejo reprodukcijo perutnine na vaši kmetiji. Vse učinkovine so v obliki, ki zagotavlja največjo učinkovitost vsake izmed njih.
KARNIVIT pri petelinih podpira spermatogenezo, saj povečuje kvaliteto ejakulata, predvsem število semenčic in njihovo mobilnost. Pri kokoših je oploditev boljša in posledično boljši razvoj plodov. Zahvaljujoč KARNIVITU se piščanci izležejo z večjo težo, imunostjo in vitalnostjo, kar pozitivno vpliva na njihovo zdravje in razvoj v naslednjem življenjskem obdobju.
KARNIVIT je primeren za dajanje mladim piščancem že po izvalitvi, s čimer ohranjamo njihovo večjo vitalnost in imunost, kar se odraža v njihovi nižji smrtnosti.
KARNIVIT se lahko uporablja tudi v primerih, ko je zaželeno izboljšati rast skeletnih mišic, na primer pri komercialnih pticah ali pticah za razstave ali športne namene.
Visoka učinkovitost pripravka je posledica posebne proizvodne tehnologije, ko so aktivne snovi zaščitene pred razgradnjo v želodcu in prebavnem traktu. Ta zaščitna obloga se postopoma razgrajuje, dokler se aktivna snov v celoti ne sprosti v telesu v svoji največji učinkovitosti.
Bistvena prednost te tehnologije je v tem, da se v raztopini ustvari posebna nosilna in izolacijska gobasta mikrostruktura, ki preprečuje lepljenje aktivnih snovi na stene razvoda dovodne vode ali v pitnike. To odpravi nevarnost razmnoževanja nezaželenih organizmov na teh ostankih in njihovega kasnejšega širjenja na vse živali.

Sestavine:

  • L-karnitin
  • vitamini
  • naravne snovi
  • obdelana pitna voda

Navodila za hranjenje:

Dajemo ga dnevno v količini 10 ml na 1 liter krmne vode, dokler je potrebno (npr. med parjenjem ipd.). Nenehno hranite mlade piščance, da izboljšate rast skeletnih mišic.

Pripravek lahko kombiniramo in dajemo sočasno s katerimkoli izdelkom znamke BENEFEED® za določeno kategorijo živali. Seznam teh izdelkov je na voljo nižje na tej strani, vendar je naveden le en paket vsakega izdelka. Dodatno embalažo najdete v ustrezni kategoriji izdelkov.

Shranjevanje:

Hraniti v suhem in temnem okolju v originalno zaprti embalaži. Po odprtju porabite postopoma, izdelka ne shranjujte dlje časa. Mikroskopsko majhni trdni delci in rahla usedlina so posledica vsebnosti naravnih snovi in niso napaka izdelka.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.