Generator električne ograje fencee energy DUO RF EDX100

Šifra: FE-2310
Ocena: VNT electronics s.r.o.
Nagradne točke: 12

385.62€ 316.08€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 385.62€

Centralno skladišče (odprema 3-5 dni)

Brezplačna poštnina
Zmogljiv kombinirani generator električne ograje DUO RF EDX100 je posebej zasnovan za dolge ograje do 80 km z vegetacijo, kjer je treba zagotoviti maksimalno učinkovitost in zanesljivost.
Z močjo do 8 J lahko zagotovi zadostno napetost tudi v primeru ograje z veliko trave. Integriran mikroprocesor nadzoruje celotno delovanje in zagotavlja optimalno delovanje generatorja. Generator je namenjen za vse vrste živali, primeren je za mlade živali, na primer teleta, žrebeta.
Generator lahko upravljate s svojega mobilnega telefona ali preko spletnega vmesnika, tako rekoč od koder koli na svetu, kjer je internetna pokritost.
To zahteva namestitev FENCE WiFi GATEWAY GW100 in povezavo z Cloud Fences.
Osnovni komunikacijski radij med generatorjem in prehodom je na območjih z normalnim terenom in v naseljenih območjih do 10 km. Na zahtevnih območjih, na primer na neravnem terenu, je domet krajši, po drugi strani pa je lahko daljši na odprtih območjih. Za povečanje dometa prenosa signala med generatorjem in prehodom je mogoče uporabiti zunanjo anteno za povečanje dosega komunikacije do 30 km.

Ima rumeno objemko za priklop ograje s trajno zmanjšano energijo. Ta rumena sponka se uporablja za priklop na bokse, kjer so mlajše in manjše živali (žrebeta, teleta), tako da dobijo le šibkejši impulz, približno polovično moč. Posebej se naveže tudi na spodnjo žico večjih ograd, kjer se pričakuje rast vegetacije, vendar je ta izhod tehnološko obdelan proti izgubam, ni izgube napetosti v tleh, kot je to pri klasičnih kablih, ter generatorskega učinka. se ne zmanjša. Druge žice, povezane z rdečim priključkom, se napajajo ločeno in z največjo napetostjo.
Zeleni terminal se uporablja za povezavo meritev kakovosti tal. Z njegovo pomočjo lahko enostavno ugotovite, ali obstoječa ozemljitev zadostuje ali jo je treba izboljšati (dodati ozemljilo, zaliti zemljo, popraviti priključek). Za verifikacijske meritve morate merilno elektrodo namestiti 10 metrov od ozemljitve generatorja.
Na izhodu generatorja je tudi črna sponka za povezavo z ozemljitveno palico in rdeča sponka za povezavo z ograjo.
Generatorji z izhodno močjo nad 5 J izpolnjujejo posebne zahteve standarda. To vključuje čas za povečanje moči in s tem zagotavljanje varnosti. Izdelek mora biti označen s simbolom peščene ure. Generatorji imajo 50 sekundno zakasnitev. To pomeni, da če je ograja obremenjena in upor ograje pade pod 500 ohmov (dvignjena trava, podrta veja itd.), bo generator za 50 s zagotavljal največ 5 J. Če upor ograje ne povečati v tem času (odprava vzroka), bo generator postopoma povečal izhodno energijo (npr. model EDX150 do 15 J). Druga funkcija je opozorilo v primeru nenadne obremenitve ograje. Če upor ograje med impulzom nenadoma pade z več kot 1000 ohmov na manj kot 400 ohmov (padla veja, žival ali zapletena oseba, ...), se po šestih impulzih sproži alarm - sproži se zvočni signal in rdeča LED utripa. Istočasno se obdobje impulza upočasni na 3 s. Alarm se izklopi, ko se upor ograje poveča na več kot 600 ohmov ali po obdobju 10 minut. Obe funkciji sta neodvisni druga od druge in ločeni.
Paket vsebuje:

generator električne ograje DUO RF EDX100
osnovna RF antena
ozemljitveni kabel 150 cm (okoli-okoli)
priključni kabel 100 cm (srce-mreža)
Energy DUO baterijski kabel za povezavo z baterijo
opozorilna plošča
navodila za uporabo

Dolžina napajalnega kabla je 1 m.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.