Steklenica za pitje 0,5 L s pladnjem in pokrovčkom - GAUN 14465

Šifra: Gaun_14465
Ocena: GAUN

3.62€ 2.97€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 3.62€

Na zalogi

Steklenica za pitje 0,5L s pladnjem in pokrovčkom - GAUN 14465
Mini avtomatski avtomat priznanega proizvajalca GAUN je idealna rešitev za zagotavljanje stalne oskrbe s svežo vodo. Ta zalivalnik , izdelan iz zelo trpežne plastike , je zasnovan tako, da prenese vsakodnevno uporabo in je enostaven za vzdrževanje.

Glavne značilnosti:

  • Prostornina rezervoarja za vodo: Paket vsebuje 0,5 litrski rezervoar za vodo, ki zagotavlja zadostno količino vode.
  • Inovativni sistem sestavljanja: Različica steklenice je opremljena s sistemom, ki omogoča namestitev steklenice na telo pitnika z enim gibom, kar zagotavlja hitro in enostavno namestitev.
  • Kakovostna spodnja posoda: Posoda je zasnovana za vse vrste ptic in vključuje zamašek, ki pticam omogoča udobnejše pitje vode.
  • Poševna oblika sklede: Zagotavlja, da vsa umazanija pade na spodnji pokrovček zalivalnika , ki je odstranljiv in enostaven za čiščenje. Zahvaljujoč temu je pitnik vedno čist in ohranja stabilno kakovost vode.
  • Trdna pritrditev na kletko: Na koncu posode so jezički , ki omogočajo , da je zalivalec trdno pritrjen na kletko. To zagotavlja pravilno delovanje zalivalnika in podpira težo rezervoarja.

Napajalnik je idealen za vse rejce, ki iščejo zanesljivo, higienično in uporabniku prijazno rešitev za zagotovitev ustrezne hidracije svojih ptic. Ponujamo ga v več velikostih in v izvedbi za cevne razdelilnike brez zgornjega rezervoarja.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.