Električni drobilnik zrnja s sodnim rezervoarjem MILL ETS - HP 1,5kW

Šifra: BR-0205
Nagradne točke: 7

226.81€ 185.91€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 226.81€

Na zalogi

Brezplačna poštnina

Električni drobilnik zrn ETS - HP 1,5kW

Zelo kvaliteten mlin za mletje žit, stročnic in drugih poljščin, primeren za pripravo domačih krmnih mešanic. Električni drobilnik z motorjem 1,5 kW z dolgo življenjsko dobo motorja , s toplotno zaščito pred pregrevanjem, z urno zmogljivostjo 25-200 kg/uro, odvisno od uporabljenega sita in vrste žita. Kladivni drobilnik dobite z nameščenim sitom premera 7 mm , kot darilo pa prejmete še tri dodatna sita velikosti 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za menjavo sit. Električni mlin je opremljen s hranilnim sodom s prostornino 50 l. Električni drobilnik žit ETS je zanesljiv izdelek , ki sodi v sam vrh in nad njim boste navdušeni. Seveda je v paketu tudi priročnik .


Lijak drobilnika

Rezervoar drobilnika je v obliki lijaka , ki samodejno pomaga pri nemotenem gibanju surovine navznoter proti nožem, ki jo sekljajo na zahtevano velikost glede na izbrano sito.

Električni drobilnik je primeren za drobljenje kumar, pšenice, ovsa, rži, ječmena, riža, prosa, fižola, graha in drugih poljščin. Lahko se uporablja tudi za pripravo sladu za proizvodnjo piva ali za predelavo zelišč in sadja za pripravo čaja .

ETS b

POZOR ! - ni namenjeno za predelavo oljnic (zamašila bi se sita).


Zmogljivost drobilnika

Zmogljivost drobilnika je odvisna od izbrane velikosti sita in se giblje od 25 - 50 - 110 - 200 kg/uro - večja kot je velikost, večja je hitrost drobljenja. Kladivni drobilnik dobite z nameščenim sitom premera 7 mm , kot darilo pa prejmete še tri dodatna sita velikosti 1,5 – 2,5 – 5 mm + ključ za menjavo sit. Na voljo boste torej imeli skupno 4 sita.


Skladiščni sod

Takoj ko je surovina zdrobljena po izbranem situ do zahtevane velikosti, pade v skladiščni sod , ki ima prostornino 50 l . Po končanem drobljenu lahko sod zapremo s pokrovom z varnostno ključavnico in v tem sodu hranimo surovine tako dolgo, kot je potrebno.
Skladiščni sod za strgalo za odpadne kovine

Dimenzije paketa 46x46x66 cm

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.