Lesen maxi kokošnjak PALERMO DELUXE, 3100x1500x1500 mm

Šifra: Kurnik_Palermo_deluxe
Ocena: AGROFORTEL
Nagradne točke: 13

549.00€ 439.20€ 360.00€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 439.20€

Trenutno ni na zalogi

Brezplačna poštnina

Ta praktičen kokošnjak ima dva medsebojno povezana prostora. Ta model združuje pokrit kokošnjak za spanje in počitek z izpustom na prostem. Prednost kokošnjaka PALERMO DELUXE v primerjavi z različico PALERMO je ta, da ima ta kokošnjak asfaltno streho, ki kokošnjak še dodatno ščiti pred vodo in vlago.
Celotna velikost kokošnjaka je velikodušnih 310 x 150 x 150 cm. Ker je kurnik delno dvonadstropen, do katerega pridemo po stopnicah, je velik del ograde v celoti ohranjen.

Kokošnjak ima ob straneh dve veliki gnezdilnici, vsaka s pokrovom na tečajih. Oboje je mogoče odpreti za enostaven dostop do notranjosti, če je potrebno. To vam omogoča, da preverite gnezdeče piščance ali odstranite jajca. Pod kurnikom je izvlečen predal za iztrebke. To omogoča enostavno čiščenje kokošnjaka.
Kokošnjak je izdelan iz lesa in je pobarvan v sivo barvo. Barva ne poskrbi samo za sodoben videz, ampak tudi ščiti les pred vremenskimi vplivi. Zunanja ograja je po celotnem obodu opremljena s pocinkano jekleno žico. Je odporen na vremenske vplive in odporen na kljune kokoši in vseh plenilcev.

Namestitev je zelo enostavna glede na slikovna navodila in res jo lahko naredi vsak.

Kapaciteta kokošnjaka: do 8 kokoši - odvisno od velikosti
Material: konstrukcija - smrekov les, streha - asfaltni trakovi
dve gnezdilnici, dve gredi
Predal za praznjenje blata
Dimenzije:   3100x1500x1500 mm
Enostavna montaža , pakiranje v treh paketih
Teža: 39 kg

Priporočilo:
Površina izdelka je obdelana z osnovnim zaščitnim premazom. Za daljšo življenjsko dobo je treba, kot pri vsakem lesu, obnoviti zaščitni premaz. Nato postavite kokošnjak tako, da bo zaščiten pred dežjem, snegom, močno sončno svetlobo in vetrom.

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje


Podobni izdelki

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.