Vzrejna hiša Brinsea TLC-30 Eco

Šifra: BR_HD380B
Ocena: Brinsea
Nagradne točke: 7

249.09€ 204.17€ brez DDV Najnižja cena v zadnjih 30 dneh - 249.09€

2 tedna od naročila

Brezplačna poštnina

Večnamenska enota za intenzivno oskrbo ali vrtec za male živali , ki zagotavlja toploto in izolacijo, potrebno za nujno oskrbo različnih mladih, bolnih, poškodovanih ali oslabelih živali in ptic. Z notranjo površino tal približno 24 cm kvadratnih je TLC-30 ECO zasnovan za reševanje in vzrejo majhnih sesalcev ali ptic ali za intenzivno nego mladičev. Hiška je enako primerna za reševanje divjih živali ali skrbnike hišnih ljubljenčkov, kjer sta prenosljivost in enostavno čiščenje ključni prednosti.

Iščete prostor primeren za papige? Oglejte si naše enote: TLC-40 Eco, TLC-40 Advance, TLC-50 Eco in TLC-50 Advance.

Hiška TLC-30 ECO je prenosna: ima vgrajen ročaj in jo je mogoče zložiti. Varno deluje na 12 V in se lahko napaja iz električnega omrežja z adapterjem (priložen) ali iz avtomobilskega vžigalnika (adapter je na voljo posebej, številka dela: BR_15.45).

Prozorna vrata so izdelana iz močnega polikarbonata, odpornega na UV žarke, ki jih je mogoče zapreti in pritrditi z eno roko.

Model ECO ponuja enostavno upravljanje s potenciometrom, temperaturo odčitavamo na alkoholnem termometru. Ta rešitev je povsem preprosta in se je skozi čas izkazala. Stabilnost temperature vzdržuje ventilator, ki deluje pri nizki hitrosti, da zmanjša hrup in motnje. Nastavljivo prezračevanje omogoča izdatno zračenje v toplih prostorih ali pri nizkih nastavljenih temperaturah, kar je pomembno za večje živali.

Enoto je mogoče tudi zložiti - noge ene enote sedijo na vrhu enote pod njo.

Čiščenje TLC-30 je preprosto: vrata na tečajih se dvignejo in delovni deli se preprosto odpnejo in zdrsnejo ven - orodje ni potrebno - spodnji del ostane prazen za globinsko čiščenje.

Zaščiten z antimikrobnimi dodatki Biomaster – za zmanjšanje tveganja okužbe Brinsea med proizvodnjo vključuje TLC-30 Antimicrobial Protection Biomaster. Biomaster Protection je del same plastike, ki preprečuje rast škodljivih bakterij in tako pomaga zagotoviti optimalno okolje za mladiče. Dokazano hitro zmanjša rast bakterij do 99,99 %

Kot pri vseh izdelkih Brinsea ima TLC-30 ECO BREZPLAČNO 3-letno garancijo, ki je predmet spletne registracije.

Zunanje mere: 297 x 270 x 275 mm
Teža: 2100g
maks. Poraba (W): 36
Tipična poraba energije (W): 18

Potrebujete nasvet? Poiščite svoj odgovor.

O tem izdelku še ni bilo zastavljenih nobenih vprašanj.

Niste našli odgovora? Vprašajte nas.

Zastavi novo vprašanje

NAGRADNA IGRA: Prijavite se na novice

in si zagotovite dopolnilno krmo ACIDOMID.